Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Jön a Soroksár


A hétközi Dorog utáni mérkőzés után most a Soroksár ellen játszik a csapat, ezúttal Tiszakécskén. A Sori elleni mérkőzés 16:00 órakor kezdődik a Tiszakécskei Városi Sporttelepen.

Az elmúlt két évben 3 vereség és 1 győzelem a mérlegünk a Soroksár ellen, nem mondható kedvenc ellenfelünknek a Lipcsei Péter által irányított "kis fradi". És ha ide vesszük a tavalyi kupa mérkőzést (0:4), akkor sem javul a helyzet. A négy bajnokiból eddig egy mérkőzést tudtunk lehozni kapott gól nélkül, a tavalyi 2:0-s győzelem során. 

A két éve a feljutásért sokáig harcban lévő csapat tavaly nagyobb átalakításon ment keresztül, érkeztek Lipcsei Péterék és az előző szezonban 8. helyen végzett a csapat, de idővel kezd beérni a munka eredménye, hiszen az idei szezont nagyszerűen kezdték és a bajnokság negyedik helyén állnak.

Az eddigi 9 mérkőzésen 5 győzelem, 1 döntetlen és 3 vereség a mérlegük, 18 gólt szereztek és mindössze 11-et kaptak. A 18 rúgott gól egyébként a második legtöbb a bajnokságban, ennél csak a Gyirmót rúgott eggyel többet. A góllövésben eddig Kundrák és Oroszt jeleskedik a legjobban, mindketetn 4-4 gólig jutottak az eddigi mérkőzéseken.

Az új bajnokságban nagyon jó rajtot vett a Sori az első három mérkőzésen 7 pontot szereztek, 4-et rúgtak a Tiszakécskének, idegenben győzték le a Balmazújvárost, majd a Váccal játszottak döntetlent. Aztán a negyedik fordulóban talán meglepetésre 3:1-es vereséget szenvedtek hazai pályán, ahol egyébként teljesen megújult a pálya és fűtéssel ellátott remek játéktér készült el.

A dorogi meglepetés után ismét jó sorozatba fogott a Soroksár, győztek a Budafok, a Gyirmót és a Kazincbarcika ellen, a három mérkőzésen ráadásul összesen 10 gólt rúgva, majd ismét jött egy meglepetés vereség a Mosonmagyaróvár ellen idegenben és az előző fordulóban is 2:1-re kikaptak otthon a Budaörstől.

Nincs jó formában az elmúlt mérkőzéseken a Soroksár, ráadásul mindkét vesztes mérkőzésen kiállítások súlytották a csapatot, ami jelent is némi változást a keretükben. Biztosan nem lép pályára ma korábbi játékosunk Albert Ádám, akit szerdán állítottak ki, de visszatér Bor Dávid. Nálunk Nagy Tibor első "hazai" mérkőzésén biztosan nem számíthat Preklet Csabára, aki szerdán megszerezte ötödik sárga lapját a szezonban, így ezt a mérkőzést ki kell hagynia.

Még mindig várat magára a csapat első győzelme, ami nagy lökést adhatna a társaságnak. Ezt a győzelmet nem ma lesz a legkönnyebb megszerezni az biztos, de minden játékosnak 110%-ot kell nyújtania, mindent bele kell adnia és akkor meglehet a győzelem!

A találkozó tehát 16:00 órakor kezdődik, a mérkőzést élő szöveges tudósításunkban online is lehet követni. A mérkőzést Nagy Róbert vezeti, segítői Berényi Ákos és Szvetnyik Bence lesznek.
2018. szeptember 30.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Merkantilbank
  • M4
  • Merkantilbank - liga
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút