Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Jön a Tiszaújváros elleni mérkőzés


Nincs jó formában csapatunk, de itt az újabb lehetőség a kilábalásra. Vasárnap a Tiszaújvárost fogadjuk.

Ellenfelünk a tavalyi évben a a 7. helyen zárta a szezont, 10 ponttal lemaradva tőlünk. Abban a pontvadászatban egyszer találkozott a két csapat méghozzá a Tiszaújváros pályaválasztásával. Akkor egy balszerencsés mozdulat után született öngóllal tartották otthon a 3 pontot.

A nyáron nagy volt a mozgás a Tiszaújvárosnál, 10 játékosuk távozott, a helyükre 8 új ember érkezett. Az idén 60 éves klub a tabella elejét célozta meg a szezon előtt, céljük a 4-8. közötti helyek közül megérkezni valamelyikre a bajnokság leintésekor. Ettől a mostani helyezésük alapján távol vannak, hiszen a 12. helyen állnak, de valójában csak 2 pont a hátrányuk az 5. DVSC II-vel szemben.

Egy hazai Jászberény elleni döntetlennel kezdték a szezont, majd ezt 2 győzelem, 1 döntetlen és 2 vereség követte. A 6 mérkőzésen eddig 8 gólt szereztek és ugyanennyit is kaptak. Azonos tehát a győzelmek, döntetlenek és a vereség száma is, ahogy kapott és szerzett gólok aránya is.

Eddig 2 alkalommal nem tudtak gólt szerezni, ezeken a mérkőzéseken 1 pontot szereztek összesen. Viszont egy összecsapás kivételével mindig kaptak legalább egy gólt ellenfeleiktől.  Ez azt jelenti, hogy átlagban 67 percenként rúgnak és kapnak gólt.

Az elmúlt 3 mérkőzésükön mindössze 1 pontot szereztek, ami azt jelenti, hogy nincsenek jó formában, ahogy mi sem. Ezek az adatok azt vetíthetik előre, hogy mindkét oldalon bizonyítani akarnak a játékosok és megakarják mutatni, hogy mire képesek. Ebből egy jó mérkőzés is kisülhet vasárnap. Bízunk benne, hogy mi fogunk jobban kijönni a párharcból.

Az összecsapás vasárnap 17:30 órakor kezdődik meg Dobai János sípszavára a Zsengellér Gyula Sporttelepen. Bíztassák a csapatot minél többen a lelátóról, másszunk ki együtt a gödörből!

HAJRÁ CEGLÉD!
2020. augusztus 27.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa