Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Jön az első tiszakécskei mérkőzésünk


Jön az új idény számunkra első hazai mérkőzése Tiszakécskén, az ellenfél pedig a WKW ETO FC Győr csapata lesz. A mérkőzés vasárnap 17:30 órakor veszi kezdetét.

A Győr a tavalyi szezonban került fel az NB II-be és ugyan a médiumok rögtön a feljutásra esélyes csapatként számoltak a zöld-fehér csapattal, végül a hetedik helyen fejezték be a bajnokságot. Az egymás elleni mérlegünk felemásra sikeredett miután hazai pályán 2:1-re győzni tudtunk, majd idegenben 3:0-s vereséget szenvedtünk egy drámai mérkőzésen.

 A korábbi magyar bajnok csapatnál is volt mozgás a nyáron, új edző ült le a kispadra, a korábban az NB I-ben és az utánpótlás válogatottaknál is dolgozó Mészöly Géza lett a csapat új vezetőedzője. Rajta kívül még hat játékos is érkezett. Horváth Tamás személyében egy kapus, Marko Vukasovic, Jakab Dávid és Koltai Tamás középpályásként, Mervó Bence, Baracskai Roland és Hamar Ádám csatár posztra érkezett az ETO Parkba.

Az érkezők mellett természetesen voltak távozók is Győrből, nyártól már nem a csapat tagja Zamostny, Beliczky, Gyagya, Szabó, Rokszin és Daru. Az érkezők nevét olvasva azonban kijelenthető, hogy idén még erősebb csapattal kell, majd szembe nézniük az ellenfeleknek, a Győr talán joggal várható az első öt csapat közé.

Ennek ellenére nem kezdte jól az idei bajnokságot az ETO, az első fordulóban hazai pályán egy gólos vereséget szenvedtek a Budaörstől. Várható tehát, hogy ellenünk javítani szeretnének, de átalakult és megfiatalodott csapatunk bizonyította a hétvégén, hogy idén is mindenki ellen felveszi a versenyt és gyűjtögetni akarja a pontokat. A cél nem más, mint újra itthon tartani a három pontot, amiért a héten mindent meg is tett a csapat.

Holnap, tehát egy izgalmas és kiélezett mérkőzésre számíthatnak a Tiszakécskére kilátogató szurkolók. A mérkőzést Szilágyi Sándor vezeti, segítői Horváth Róbert és Szvetnyik Bence lesznek. A találkozó előtt kerül átadásra a 2017/2018-as NB II-es szezon Fair Play díja, amit csapatunknak ígért a Fair Play bizottság.

Várjuk a szurkolóinkat Tiszakécskére, foglaljuk el együtt új ideiglenes otthonunkat és tartsuk közösen itthon a három pontot! A mérkőzés 17:30 órakor kezdődik a Tiszakécske Városi Sportcentrumban.

Hajrá Cegléd! Csak a sárga és a kék!

 
2018. augusztus 03.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Merkantilbank
  • M4
  • Merkantilbank - liga
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút