Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Jön az utolsó forduló a Tállya ellen


Felnőtt csapatunk számára vasárnap véget ér a bajnokság. Hazai pályán búcsúzhatunk a kiesés ellen menekülő Tállya ellen.

Ellenfelünk a tabella 14. helyén áll azonos pontszámmal, mint a 15. helyezett Putnok. A három csoport legrosszabb 15. helyezettje szintén kiesik az NB III-as mezőnyből, az pedig már korábban eldőlt, hogy a legkevesebb pontot szerző 15. helyezettet a Keleti-csoport fogja adni. A Tállya, tehát ha legalább annyi pontot szerez, mint a Putnok a Tiszakécske ellen, akkor megőrzi harmadosztályú tagságát.

A tállyai csapat, tehát várhatóan mindent meg fog tenni, hogy minél több pontot szerezzen ellenünk, ezzel előnyét a Putnok előtt. Ebben legjobban Serecin Filip lehet a segítségükre, aki a csapat házi gólkirálya 11 találattal. Őt Ondó János követő 9 góllal.

Nincsenek egyébként rossz formában a kék-fehérek, a legutóbbi három mérkőzésen 7 pontot szereztek. Megverték a Tiszaújvárost, a Sajóbábonyt és döntetlent játszottak hazai pályán a Kisvárdával. 

Novemberben már játszott egymás ellen a két csapat, akkor idegenben tudtunk 2:0-ra nyerni Markó duplájával. 2019-ben pont a Tállya ellen avattuk fel bajnoki mérkőzésen a megújult centerpályát és a lelátót. Akkor 1:0-ra tudtunk nyerni.

Mi a tabellán előrefelé már nem, lentebb viszont kell, hogy nézelődjünk, hiszen egy esetleges rossz eredmény esetén lentebb csúszhatunk. Bízunk benne, hogy egy szép eredménnyel zárjuk a 2020/2021-es szezont és ezzel megőrizzük 10. helyünket a bajnokságban.

A mérkőzés vasárnap 18:00 órakor kezdődik a Zsengellér Gy. Sporttelepen. A mérkőzést továbbra is védettséget igazoló kártyával lehet megtekinteni.
2021. május 29.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa