Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Jön az utolsó forduló


Jön a mindent eldöntő utolsó forduló. Vasárnap a Sopron csapata látogat az albertirsai Ecsedi László sportcentrumba.
 
Ellenfelünk jelenleg a Merkantil Bank Liga 12. helyén áll, 11 győzelemmel, 16 döntetlennel és 10 vereséggel. A 37 mérkőzésen 37 gólt rúgtak és ugyanannyit kaptak. Érdekes, hogy a Sopron inkább idegenben volt veszélyes az idei szezonban. Hazai pályán 24, idegenben 25 pontot szereztek.
 
Jelenlegi formájuk jónak mondható, két győzelemnek, két döntetlennek és egy vereségnek köszönhetően az aktuális forma alapján a tabella hatodik helyén áll.
 
Csapatuk rutinos és fiatal játékosok egyvelegéből áll, a szakmai munkát pedig Supka Attila irányítja, akit nem kell bemutatni a magyar futball követőinek. Az idei szezonban góllövés tekintetében kiemelkedik Erdélyi László (9) és Eszlátyi István (7) góljával. Ellenünk várhatóan nem játszik Nagy Patrik, aki a Szeged 2011 ellen összeszedte 5. sárgalapját, ezzel kipontozta magát a következő mérkőzésről. Nagy eddig 35 mérkőzésen 34 alkalommal lépett pályára kezdőként a soproni csapatban, így mondhatjuk, hogy meghatározó játékosát veszítette el Supka Attila.
 
Találkozni fogunk viszont Csordás Szabolccsal, aki tagja volt az NB III-ból feljutó csapatnak és ősszel az NB II-es csapatunknak is. Télen került a hűség városába, amelynek csapatában eddig 10 alkalommal lépett pályára, ebből hat alkalommal volt kezdő és négy alkalommal csereként szállt be.
 
Az őszi fordulókban éppen Sopronban szereztük meg az első idegenbeli pontunkat egy 1:1-es döntetlen után. Az akkori hazai csapat már a 6. percben megszerezte a vezetést, de a 79. percben Szkunc egyenlíteni tudott.
 
Vasárnap a képlet egyszerű, győzni kell! Ha győzünk és ez nem sikerült a Kozármislenynek a jelenleg legjobb formában lévő Zalaegerszeg otthonában, akkor bentmaradunk. De érdemes lesz figyelni a Csákvár Siófok elleni szereplését is, ugyanis győzelmünk és az ő esetleges veresége esetén őket is megelőzhetjük.
 
Kérjük szurkolóinkat, hogy minél többen látogassanak ki a mérkőzésre és buzdításukkal segítség a csapatot ebben a fontos harcban. Az ingyenes szurkolói busz 17:00 órakor indul a Malomtó szélről.
2017. május 30.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Merkantilbank
  • M4
  • Merkantilbank - liga
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút