Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

​Jön az utolsó hazai bajnoki az idei évben


Mikulás napján a Füzesgyarmat látogat a Zsengellér Gyula Sporttelepre, ahol zárt kapuk mögött remélhetőleg izgalmas mérkőzés után, bízunk benne, hogy minél több pont kerül a zsákba.

A tavalyi évet is a Füzesgyarmat elleni hazai mérkőzéssel zártuk, az a találkozó akkor 1:1-es döntetlent hozott. Abban az évben idegenben 2:1-re nyerni tudtunk, az új szezonban pedig szintén elhoztuk a három pontot a piros-fekete együttes otthonából egy 1:0-s győzelemmel.

Eddig tehát nem tudott legyőzni minket a jó erőkből álló Füzesgyarmat, de a tavalyi szezonhoz képest sajnos most pontokban mérve nagy a különbség a két csapat között. Ellenfelünk a tabella harmadik helyén áll 37 megszerzett ponttal, amit egy 12 győzelem, 1 döntetlen és 6 vereséges mutatóval sikerült elérni.

Nagyon jól védekezik a füzesgyarmati csapat, a harmadik legkevesebb gólt kapták a bajnokságban, hét mérkőzésen is megtudták őrizni kapujukat a góltól. Érdekesség, hogy 6 vereségükből 3-at novemberben szenvedtek el, ráadásul egymás után.

A legjobb gólszerzőjük Popescu 11 találattal, őt követi Cigan 10 góllal. Van azért magyar játékos is a csapatban, Kis Szabolcs 4 gólt szerzett.

Az eddigi három alkalommal kiélezett mérkőzéseket játszottunk a Füzesgyarmat ellen, várhatóan most vasárnap sem lesz ez másképp. Bízunk benne, hogy megtudjuk tartani ellenük a veretlenségünket. Ez kiderül vasárnap 13 óra után, amikor is Újhelyi Tamás sípszavára útnak indul a labda a Zsengellér Gyula Sporttelepen.

A mérkőzést természetesen weboldalunkon élő szöveges tudósításban közvetítjük.

Hajrá Cegléd!
2020. december 04.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa