Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Kérdőjelek a kezdés körül


Az előző héten lezajlott felnőtt csapatunk utolsó edzése is, így ezzel számunkra gyakorlatilag is véget ért a 2019/2020-as szezon. Hogy mikor jön a következő? Ez most a legnehezebb kérdés.

Ahogy az minden évben szokás ebben az időszakban, klubunk is tervezi a következő szezont, összeállítja a felkészülési programot. Ez a feladat azonban hatványozottan nehéz a jelenlegi helyzetben. Június közepén kezdődne a felkészülés, de a mai napon még nem lehet tudni, hogy összesen végül mennyi csapat indul el a bajnokságban, kit hova sorolnak be és, hogy mikor kezdődik el a bajnokság.

Az edzőmérkőzések szervezése során teljesen világossá vált, hogy a klubok különböző elméletek alapján próbálják megtervezni a felkészülési időszakot és az általuk legreálisabbnak vélt időponttal terveznek a bajnokság kezdetére.

A Ceglédi VSE vezetősége és a szakmai stáb az eddigi beérkezett információk, tapasztalatok alapján augusztus második hétvégéjére tippeli meg a bajnokság első fordulóját, így a felkészülést is ehhez a dátumhoz igazítjuk. Az edzőmérkőzések szervezése e szerint folyamatban van, az edzések pedig júinus közepén kezdődhetnek. Nehéz feladat vár szakembereinkre, hiszen pontos dátum nélkül nehéz meghatározni többek között a különböző terheléses időszakokat is. De bízunk benne, hogy mihamarabb döntés születik ebben a nehéz helyzetben a bajnokságok indulásáról.
2020. június 02.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa