Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Két gólos vereség Gyirmóton


Az elmúlt időszakban szerda-vasárnap ritmusban zajlik a Merkantil Bank Liga, most szerdán az NB II egyik legerősebb csapatával a Gyirmót FC Győrrel találkoztunk az Alcufer Stadionban.

A mérkőzés előtt biztos volt, hogy lesz változás a keretben a vasárnapi mérkőzéshez képest, hiszen Preklet letöltötte eltiltását így vissza kerülhetett a kezdőbe.

Várható volt, hogy szokásához híven a Gyirmót nagy lendülettel kezdi meg a mérkőzést és már az első percektől nyomást próbál gyakorolni csapatunkra. Többet is birtokolták a labdát, de az első 15-20 percben remekül védekeztünk, egy közeli lövésen kívül nem igazán akadt dolga Mursitsnak. A védekezésből pedig próbáltunk kontra támadásokat vezet egy ilyen alkalom után Oldal lőtt mellé kapásból.

A félidő közepén már második alkalommal rúgták meg Oldalt, utóbbi alkalommal a bal bokája alá is fordult, a mérkőzést nem tudta tovább folytatni, Csirmaz érkezett a helyére. Ezzel egy gyors, technikás és az eddigi évben leggólérzékenyebb játékosát vesztette el a csapat.

Oldal sérülése miatt egy ideig emberhátrányban játszottunk, ekkor ismét nagy nyomás nehezedett a csapatra és a fellocsolt pályán egy hazai lapos lövés a kapunkba talált. Ezzel megszerezte a vezetést a hazai csapat. Sajnos a félidő második felére egyre több hiba volt a játékunkba, amikből veszélyes szituációk, helyzetek alakultak ki. A 40 percben egy szöglet utáni fejessel pedig növelni tudta előnyét a Gyirmót.

A szünetre két gólos hátrányban vonulhattunk és Asztalos helyére Timári érkezett. A fordulás után bátrabban kezdett játszani a csapat, egyre többet voltunk az ellenfél térfelén, amiben a veszély az volt, hogy a gyors hazai játékosok könnyen vezethetnek életveszélyes kontra támadásokat. Egy ilyen alkalommal gólt is szereztek, de lest intett a partjelző, így a gól érvénytelen volt.

A félidő közepén aztán a hazaik támadója egy lefújt jelenet után ellökte G. Bírót, majd megpróbálta megrúgni a földön fekvő játékost, ami végül nem sikerült neki, de a játékvezető kiállította a gyirmóti játékost.

Hiába játszott nagyjából 30 percig emberelőnyben a csapat, próbáltunk támadni, mentünk előre, mi kezdeményeztünk, de a támadó harmadban rendre hiba csúszott a gépezetbe. A hazaiak több veszélyes ellentámadást vezettek, de gólt egyik sem eredményezett, így a végeredmény 2:0 maradt.

A csapat tehát sajnos kikapott a most már az NB II tabelláját vezető Gyirmót otthonában, de vasárnap ismét mérkőzés és jön a javítási lehetőség Tiszakécskén a Kazincbarcika ellen.

Kezdőcsapat:
Mursits - Wild, Nánási, Preklet, Farkas - G. Bíró, Albert - Rétyi, Nyilas, Oldal - Asztalos


Cserék:
Oldal helyett Csirmaz
Asztalos helyett Timári
Rétyi helyett Kitl 
2018. október 04.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Merkantilbank
  • M4
  • Merkantilbank - liga
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút