Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Két új játékos a keretben


Ahogy arról már korábban hírt adtunk távozott a csapattól Csoszánszki Dávid, de a vezetőség két új játékos is hozott Ceglédre.

Haála Kada Iván 22 éves kapus, aki Bicskéről érkezett. Budapesten ismerkedett meg a labdarúgással, több utánpótlásnevelő egyesületnél is megfordult. Majd a Kelen SC színeiben mutatkozott be a felnőttek között a BLSZ I. osztályban 20 évesen csereként beállva és kapott gól nélkül lehozta a találkozót.

A Kelennél eltöltött három szezont, majd a Bicskei TC-hez igazolt a harmadosztályba, de ott nem kapott lehetőséget a tavalyi csonka szezonban. 

A másik új igazolásunk a 27 éves védekezőközéppályás Kuti Krisztián, aki az NB II-es Szeged-Grosics Akadémiától érkezett Ceglédre. 

Debrecenben kezdte labdarúgó pályafutását 9 évesen, majd  kis megszakításokkal végig Debrecenben szerepelt. A felnőttek között 17 évesen mutatkozott be az NB III-ban a Létavértes színeiben.

Később a DVSC játékosaként Ligakupa Döntőt játszhatott, valamint pályára léphetett az NB I-ben is. Az első osztályban 10 mérkőzésen 1 gólt szerzett. Eddigi pályafutása során több mint 120 alkalommal szerepelt NB III-as mérkőzésen, mellette 50 találkozón az NB II-ben is pályára lépett.

Hozzánk Szegedről érkezik, ahol hétből hét mérkőzésen pályára is lépett a másodosztályban.

Sok sikert kívánunk új játékosainknak a csapatnál!
2020. szeptember 04.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa