Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Kikaptunk a Budaörstől


Várható volt, hogy nem lesz gólnélküli találkozó a mai Budaörs elleni, volt is helyzet mindkét kapu előtt és három gól is a mérkőzésen. Sajnos 1:2-es elszolásban, így a Budaörs elvitte a három pontot Albertirsáról.

Akár az első percben megszerezhettük volna a vezetést, amikor Szilágyi futott el, mellel szépen maga elé tette a labdát, majd lőtt, de elment a labda a kapufa mellett. A folytatásban két lehetőség adódott a vendégek előtt, majd kettő lehetőségünk nekünk is volt. A 13. percben sajnos szerencsétlen gólt kaptunk, Mursits ugyan beleért, de valahogy becsorgott a labda a kapuba, ezzel megszerezte a vezetést a Budaörs.

A félidő derekán mindkét csapatnál egy-egy komoly lövés ment kapura, először a budaörsi lehetőséget védte bravúrral Mursits, majd Nyilas szabadrúgása ment centikkel a kapu fölé. A 36. percben aztán óriási lehetőség adódott előttünk, Asztalos tolta el a labdát a kapus mellett, de kicsit hosszan, így szinte az alapvonalról tudta kapura rúgni a labdát, amit a gólvonalról rúgtak ki a vendégek. A félidőben, így egy gólos hátrányban mentünk az öltözőbe.

A második félidőt nagyon jól kezdtük. A 46. percben Farkas lövését még védte a kapus, de a 48. percben egy szép Damásdi szóló után, a kapus még védte a lövést, ami után a labda Asztalos elé pattant, Dávid pedig a kapuba rúgta. 1:1

A folytatásban is nekünk voltak lehetőségeink, először Damásdi lőtt nem sokkal mellé, majd Asztalos rúgta az oldalhálóba a labdát. Nem sokkal később a 66. percben mondhatni váratlanul ismét megszerezte a vezetést a Budaörs. Az alapvonalnál szabálytalankodtunk egy vendég játékossal, a böntető Lengyel értékesítette magabiztosan.

Az utolsó fél órában folyamatosan ment előre a csapat, próbáltunk egyenlíteni. A 72. percben Damásdi cselezte be magát szépen helyzetbe, de sajnos a lövés már nem sikerült jól, így a kapus fogni tudta. A 86. percben ismét Damásdi lőtt, ezúttal nem sokkal a hosszú oldali kapufa mellett ment el a labda.

Az utolsó percekben, akár három gólt is rúghattunk volna. Először Kerekes adott volna be laposan Szilágyinak, aki nagyszerűen érkezett, de a kapus szépen felszedte előle a labdát. Majd jött Sándor szabadrúgása, amit hatalmas bravúrral ütött ki a budaörsi hálóőr. A szögletből aztán kapura fejeltük a labdát, de a gólvonalról kifjelték a vendég védők.

A sok helyzet ellenére sajnos vereséget szenvedtünk, miután csak egyet tudtunk belőle értékesíteni, a vendégek pedig szereztek két elkerülhető gólt. 


Kezdőcsapat:
Mursits - G. Bíró, Preklet, Nánási, Farkas - Albert - Damásdi, Hujber, Nyilas, Szilágyi - Asztalos

Cserék:
Hujber helyén Sándor
Asztalos helyén Kerekes
Nyilas helyén Ágoston

Gól:
Asztalos ('48. p)


 
2018. május 06.

Vissza a hírekhez »
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • mlsz
  • Merkantilbank
  • M4
  • Merkantilbank - liga
  • Select
  • Joma