Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Köszönjük Ádám!


A mai napon távozott a csapattól Csordás Szabolcs, Babolek Zoltán és a tiszteletbeli ceglédi Markó Ádám.
 
Markó Ádám 2011-ben érkezett a csapatunkhoz. Az elmúlt 5 és fél év során valamivel több, mint 130 meccs alatt 18 gólt szerzett. A tavalyi szezonban 10 góllal, a stadion búcsúsztató záró mérkőzésen mesterhármassal segítette a csapatot az NB II-be való visszajutásban.
 
A középpályás posztra többen is érkeztek a téli átigazolási szezon során és az őszi szezonban is mindössze 4 alkalommal volt kezdő Ádám. Az utolsó fordulók egyikében elszenvedett komoly boka sérülése után ismét elkezdett edzeni, de újra megsérült nem rég egy edzés során. A szakmai stábbal való egyeztetés után Ádám a távozás mellett döntött.
 
Köszönünk neki mindent és természetesen a két másik játékosnak is. A búcsúzó Markó Ádámmal egy interjút is készítettünk.
 
Hogyan emlékszel vissza az ide érkezésedre? Hogyan kerültél Ceglédre?
A Győri ETO második számú csapatától jöttem, Horváth József elnök invitálására. A nyári alapozás legelején érkeztem, egy remek közösségbe!
 
Melyik volt a kedvenc évadod a Cegléd színeiben?
Az utolsó fél szezon kivételével mindegyikre szívesen emlékszem vissza. Persze volt sok hullámvölgy meg kiesés. Viszont minden évben rengeteg élménnyel es tapasztalattal lettem gazdagabb.
 
Majdnem 6 év után milyen érzésekkel távozol a csapattól, a várostól?
A csapat teljesen kicserélődött. Nagyon sok barátom és régi ismerősöm távozott. A teljes fiatal éveimet itt töltöttem, hozzám nőtt a csapat, a közösség meg a város is. Természetesen hiányozni fog!
 
Mik a terveid a jövőddel kapcsolatban?
Továbbra is a foci marad az elsőszámú dolog, de nem tudom még, hogy hol folytatom.

2017. február 08.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa