Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Következik a Szolnok elleni rangadó


A szomszéd várak csatája mindig kiélezett párharcot hoz minden sportágban, nekünk ezek a Szolnok elleni mérkőzések. Sajnos már rég nem sikerült legyőzni a szolnoki csapatot tétmérkőzésen, reméljük ez a sorozat most megszakad.

Minden ceglédi futball szurkoló számára fontos meccs a Szolnoki MÁV FC elleni, ezt ilyenkor a hétvégéhez közeledve egyre jobban érezni. Szurkolóink is emlegetik a mérkőzést, a rádióban is szóba jött, már a párharc és természetesen a csapat is teljes gőzzel készül a vasárnapi mérkőzésre.

A tavalyi évben minden létező eredményt elértünk a szolnoki csapat ellen, hazai pályán sajnos vereséget szenvedtük, idegenben egy nagyon kacifántos mérkőzésen sikerült elhozni egy pontot a Tiszaligetből, a tavalyi szezon előtti felkészülési mérkőzésen pedig sima győzelmet arattunk.

Ebben a felkészülési időszakban is megmérkőztünk a Szolnokkal, ahol sajnos vereséget szenvedtünk. A Szolnoki MÁV FC azóta a Merkantil Bank Liga 6. helyén tanyázik négy hellyel és négy ponttal megelőzve minket.

Az eddigi 12 mérkőzésen 6 győzelem, 3 döntetlen és 3 vereség a mérlegük, 15 gólt rúgtak és 10-et kaptak. A vereséggel záruló mérkőzéseik közé tartozik egy Szeged 2011 elleni 2:0, hazai pályán elszenvedett 2:1-es vereség az MTK ellen és talán mondhatni, hogy meglepetésre 2:0-ra alulmaradtak a Csákvár ellen idegenben.

A házi góllövő lista élén Olasz Dénes áll 4 találattal, őt Jasarevic Mahir követi 3 góllal. A mérkőzésen veszélyeztetett lesz Kenderes Zoltán és Molnár Róbert, mivel 4-4 sárga lapot kaptak az eddigi mérkőzéseken, az 5. sárga lap után pedig automatikusan egy mérkőzést ki kell hagyniuk.

Nálunk a csapat jó hangulatban készül a vasárnapi mérkőzésre a Vác elleni győzelem után, Klausz László viszont biztosan nem számíthat Preklet Csaba játékára, aki múlt héten gyűjtötte be 5. sárgalapját.
2017. október 13.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa