Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Közlemény - a tavaszi szezon előtt


Klubunk a szezon előtt egy közleményben már jelezte, hogy a 2019/2020-as szezonban elsősorban fiatal és lehetőleg saját nevelésű játékosainkra építve kezdjük el a bajnokságot. Elsődleges célunk a hosszútávú építkezés és nem a mindenáron visszajutás volt! Nagy öröm számunkra, hogy ennek ellenére az ősz folyamán remek eredményt értünk el és a tabella harmadik helyét foglaljuk el.
 
Külön kiemelendő, hogy ezeket az eredményeket ceglédi játékosokkal a keretben tudtuk elérni. A 16 éves Juhász András profi szerződést kapott és a 17 forduló során 13 alkalommal pályára is lépett. Az év végén pedig meghívást kapott a korosztályos válogatott összetartására is. A szintén 16 éves Kelemen László gólt szerzett NB III-as bajnoki mérkőzésen és G. Bíró Gergő, Cseh Sándor és Krajcz Máté, a korábbi U19-es bajnok csapat tagjai is több alkalommal viselhették a Ceglédi VSE mezét ebben a szezonban NB III-as mérkőzésen.
 
A klub vezetése a fentiek tükrében, valamint a lehetőségeink számbavétele után úgy döntött, hogy a tavaszi szezonra még több ceglédi játékosnak szeretne lehetőséget adni. Cél a helyi kötődésű  játékosok fejlesztése és számukra a lehetőség biztosítása, ami jelenleg fontosabb számunkra, mint az eredményesség.
 
Ez sajnos néhány játékos és a vezetőedző Schőn László távozásával járnak.
 
Laci 2 és fél évet töltött Cegléden, ez alatt remek munkát végzett másod-, majd később vezetőedzőként. A több ceglédi fiatallal kiegészülő NB III-as csapatunkat a tabella harmadik helyére vezette, több alkalommal is látványos futballt bemutatva. Sok sikert kívánunk Lacinak további pályafutásához.
 
A játékosok közül biztosan nem nálunk folytatja tovább Tulipán Ákos, Szilágyi Péter, Kun László, Pesti Dávid, Lukács Richárd. Az elkövetkezendő napokban esetleg még elképzelhető néhány játékos távozása, miként érkezése is.

A szakmai munkát mostantól játékos-edzőként Makrai László irányítja, Trepák Attila segítségével.
 
Bízunk szurkolóink megértésében és abban, hogy szurkolásukkal és mérkőzés látogatásukkal támogatásukról biztosítják a fiatal ceglédi csapatot, hisz ez mindannyiunk közös vágya!
 
Hajrá Cegléd! #egyvarosegycsapat
2020. január 02.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa