Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Laczkó Milán visszatért


Laczkó Milán neve ismerős lehet szurkolóink számára, hiszen korábban játszott már Cegléden. Ki ne emlékezne például az Újpest második csapatának lőtt két ragyogó góljára.

Milán az Aranyszarvas SE-nél kezdett el focizni, majd Nagykátáról a Dalnoki Akadémiára került. Budapesten sok helyen megfordult, szerepelt az Airnergy, a Goldball, az MTK, és az Ferencváros csapatában is. 

A Fraditól Hatvanba igazolt, ahol 16 évesen a felnőttek között is bemutatkozhatott egy Cigánd elleni NB III-as mérkőzésen. Ugyanennyi idős volt, amikor az első gólját is megszerezte a felnőttek között, ráadásul épp a Ferencváros második csapata elleni NB III-as mérkőzésen. Érdekesség, hogy olyan játékosok voltak, ekkor az ellenfél csapatában, mint a mára válogatott Nagy Dominik és Nagy Ádám.

A következő szezont már Cegléden kezdte, ahol a Magyar Kupában, a Ligakupában és az NB II-es bajnokságban is szerepet kapott. A Ligakupában a DVTK ellen első gólját is megszerezte ceglédi színekben. A 2015/2016-os szezonban 12 mérkőzésen lépett pályára az NB III Keleti csoportjának második helyén végző csapatban. Ezeken 7 gólt szerzett!

Az elkövetkezendő időszakban komoly sérüléssel küszködött, majd Dabason és Szolnokon folytatta pályafutását. A 22 éves játékos 56 alkalommal szerepelt NB III-as és 14 alkalommal az NB II-es bajnokin. A támadó a 70 mérkőzésen 13 esetben zörgette meg az ellenfél hálóját.

Milán az edzőmérkőzéseken is rúgdosta a gólokat a télen, reméljük ezt a formáját megtartja és a bajnokikon is minél többször beköszön majd.


 
2020. február 22.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa