Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Meg van csapatunk első téli igazolása


Már csak három nap és kezdődik a téli felkészülés, de a vezetőség és a szakmai stáb már korábban elkezdte a munkát. Egy futball klub életében mindennaposnak mondható a keret átalakulása az átigazolási időszakokban és ez nálunk sincs másként.

Az első érkező Ágoston Donát, aki másfél évre érkezik hozzánk Zalaegerszegről. Donát 1998-as születésű, így még a következő bajnokságban is megfog felelni az úgynevezett fiatal szabálynak.

A fiatal középpályás a Goldball-nál kezdte el futballista karrierjét, majd következtek sorrendben a Honvéd, az MTK és a Ferencváros korosztályos csapatai, illetve akadémiái, mielőtt Zalaegerszegre került volna. A ZTE-hez a 2015/2016-os idényben került, ahol elsődlegesen az utánpótlásban számítottak rá. A 2016/2017-es szezonban azonban már a felnőtt csapatnál is számoltak vele, négy kupamérkőzésen és hat bajnoki mérkőzésen lépett pályára. Első Magyar Kupa mérkőzésén gólt is szerzett a fiatal középpályás.

Az idei szezonban már végleg a felnőtt csapat keretéhez tartozott, összesen 17 alkalommal volt a keret tagja bajnoki mérkőzésen és kilenc alkalommal lépett pályára. Donát a bajnokikon hétszer volt a kezdőcsapat tagja és kétszer állt be csereként. E mellett a Magyar Kupában is két alkalommal lépett pályára, mind a kétszer kezdőként.

A 19 éves középpályás már csapatunkkal kezdi meg a téli felkészülést a héten. Sok siker kívánunk Donátnak a csapatnál! Akivel természetesen videó interjú formájában is megismerkedhetnek szurkolóink a felkészülés során.
2018. január 08.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa