Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Megvan a 9. hely


A mai mérkőzés arról döntött, hogy kilencedik, vagy tizedik helyen zárja a csapat az idei NB II-es bajnokságot. A 2:1-es győzelmünknek köszönhetően meg is lett a 9. hely!

Nem kezdődött jól a mérkőzés, hárman összefejeltek, ami után egy vendég játékos lentmaradt és ápolni kellett. A 6. percben aztán Damásdi passzolt jól Asztalos elé, akinek a lövése elakadt egy védőben. Nem sokkal később egy vendég játékos csúsztatott veszélyesen kapura, Tulipán védett nagyot.

Veszélyesebben játszottunk a vendég csapatnál, de nem sikerült az első félidőben gólt szerezni, döntetlennel ért véget az első játékrész.

A második félidőre G. Bíró helyére Virág érkezett be. Jól kezdtük a második félidőt is, aminek az elején sikerült megszereznünk a vezetést. Nyilas nagyszerűen rúgott be egy szabadrúgást, amire a hosszú oldalon érkezett Farkas és kapásból a kapuba rúgta a labdát. Ezzel szereztük meg a vezetést.

Sajnos nem sokkal később egy pontrúgás után egyenlített egy fejessel a vendég csapat. Itt nem értek véget a negatív pillanatok, a vendégek játékos Kanalos fejberúgta Virágot, aki aztán földre esett és ápolni kellett. A vendégjátékost a játékvezető kiállította.

Pár perccel az ápolás után nagyszerű ellentámadást vezettünk, aminek a végén Asztalos passzából Virág talált a kapuba. 

Folytatásban is mi uraltuk a mérkőzést, veszélyes támadásokat vezettünk. 80. percben Virág ismét összeesett, nem tudta folytatni a mérkőzést, agyrázkódással mentő szállította kórházba. 91. percben még rúghattunk volna egy gólt, Damásdi centerezéséről Kerekes centikkel maradt csak le. Így a mérkőzés vége 2:1-es győzelem lett.

Csapatunk ezzel a győzelemmel megtartotta 9. helyét a tabellán. Folytatásként az NB2-ből búcsúzik Sopron, Szeged 2011 és a Szolnok.

Kezdőcsapat: 
Mursits - Wild, Nánási, Preklet, Farkas - G. Bíró - Damásdi, Hujber, Nyilas, Ágoston - Asztalos

Cserék:
G. Bíró helyett Virág
Nánási helyett Valkovszi
Virág helyett Kerekes

Gól:
'51.p Farkas
'66.p Virág
2018. június 03.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Merkantilbank
  • M4
  • Merkantilbank - liga
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút