Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Minden, amit a következő szezonról tudni kell


Alig ért véget a Merkantil Bank Liga NB II-es bajnokság 2016/2017-es idénye, pár hét pihenés után a héten már el is kezdi csapatunk a felkészülést a 2017/2018-as szezonra. Ennek apropóján nézzük át, hogy mit kell tudni a következő bajnokságról.
 
Az új szezonban is 20 csapat fog szerepelni az NB II-es bajnokságban, ezek közül 5 csapat lesz „újonc”. Két csapat, az MTK és a Gyirmót FC csapatai az első osztályból estek ki a nyár elején, így kerültek a másodosztályú bajnokságba. A harmadosztályból pedig a három különböző csoport bajnokai jutottak fel a Merkantil Bank Ligába. Ez a három csapat a Kazincbarcika, a Budafoki MTE és az ETO FC Győr lesz.
 
Öt csapat távozott a másodosztályból, a Puskás Akadémia FC és a Balmazújvárós az NB I-es bajnokságban, míg a SZEOL, a Cigánd és a Kozármisleny csapatai az NB III-as bajnokságban folytatják tovább az idei szezontól.
 
A bajnokság 2017. július 30-án (vasárnap) kezdődik és 2018. június 3-án (vasárnap) fejeződik be. A bajnokság végén ismét két csapat fog feljutni az első osztályba, míg három csapat esik ki a másodosztályból.
 
Jelenleg tart az átigazolási időszak, ami június 15-én kezdődött és augusztus 31-én ér véget. A szakmai stáb és a vezetőség folyamatosan dolgozik a keret kialakításán, megerősítésén. Minden fontos információról azonnal értesíteni fogjuk szurkolóinkat.
 
Hamarosan kialakul az edzőmérkőzések sorrendje is, amiről természetesen írni fogunk itt a weboldalunkon.
2017. június 18.

Vissza a hírekhez »
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa
  • mlsz
  • Select
  • Joma