Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Mursits Roland és Takács Péter érkezik Békéscsabáról


Az NB II-es bajnokság őszi fordulójában csapatunk sajnos a legtöbb gólt kapta a 20 csapat közül. E mellett viszont a legtöbb gólt szerző csapatok listáján a 8. helyen állunk. Ennek tükrében az új szakmai stáb fő feladata a védelem megerősítése.

Ezzel a céllal érkezett hozzánk Mursits Roland és Takács Péter a 4. helyezett Békéscsaba 1912 Előre kapusa és védekező középpályása is. Így a három korábbi érkezővel együtt már ötre nőtt az új játékosok száma a csapatban. Most a két békéscsabai érkezőt szeretnénk szurkolóinknak bemutatni. 



Mursits Roland

A 25 éves, kapus Mursits Roland a Haladás csaptánál kezdte pályafutását, majd onnan került Békéscsabára. Szombathelyen szerepelt a Haladás első és mádosik csapatánál is, összesen 3 NB I-es és 8 NB II-es mérkőzésen lépett pályára a szombathelyi csapat színeiben.

2013-ban egy komolyobb sérülést, keresztszalag szakadást szenvedett, a sérüléséből már Békéscsabán tért vissza a pályára. Az Előre kapuját 14 NB I-es, 14 NB II-es és 2 NB III-as mérkőzésen védte. Ebből kiderül, hogy megfordult a Békéscsaba második csapatánál is.
 

Az Illés Akadémia weboldaláról megtudhatjuk, hogy Roland szerepelt korábban az U18-as válogatott keretében is.

Roland kölcsönben érkezik csapatunkhoz a tavaszi szezonra.



Takács Péter

A napokon belül 27 éves Takács Péter Diósgyőrben kezdte a felnőtt pályafutását, ahol 18 évesen debütált az NB I-ben. Eddigi pályafutása során a Diósgyőr mellett szerepelt a Pápa és a Mezőkövesd csapatában is, hozzánk a Békéscsaba csapatától érkezett.

Péter több, mint 120 NB I-ben lejátszott mérkőzés mellett pályára lépett 43 NB II-es és 2 NB III-as mérkőzésen is.

Eddigi pályafutása során az NB I-ben 7, az NB II-ben 12, az NB III-ban 1 gólt szerzett. Tizenkét NB II-es góljából hármat a 2014/2015-ös szezonban ellenünk szerzett a Mezőkövesd színeiben, így van mit jóvá tennie a ceglédi közönség számára. :)

Takács Péter 2009-ben tagja volt az egyiptomi U20-as labdarúgó világbajnokságon bronz érmet szerzett korosztályos válogatott keretének. A FIFA jegyzőkönyve szerint 3 alkalommal lépett a pályára és összesen 147 percet volt pályán a sikeres U20-as világbajnokságon. 2010-ben Miskolc városa "Az év sportolója" elismerésben részesítette.
 

Péter szintén kölcsönben érkezik a Békéscsaba 1912 Előre csapatától.

Mind két labdarúgót üdvözöljük a csapatban és sérülésmentes, győzelmekben gazdag, sikeres szereplést kívánunk nekik a Ceglédi VSE labdarúgó csapatában!
2017. január 15.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa