Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Nagy pofont kaptunk Békéscsabán


Nem jó előzményekkel vártuk a békéscsabai mérkőzést, miután mi 4:0-s vereséget szenvedtünk hazai pályán, az Előre pedig kiütéssel nyert az előző fordulóban. A nem jó előzményeknek sajnos nagyon rossz folytatása következett.



A lehető legrosszabbul alakult a mérkőzés, ugyanis már az 5. percben megszerezte a vezetést a hazai csapat. És a folytatás sem alakult jobban, mi nem tudtunk helyzetekig eljutni míg a Békéscsaba folyamatosan alakította ki a lehetőségeit, amiből a 26, a 32. és a 43. percben be is talált, így négy gólos előnnyel ért véget az első félidő.

A második félidőre két játékos is cseréltünk, érkezett Asztalos és Fehér a pályára. A 46. Percben Asztalos passza után Fehér akár egyből szépíthetett is volna, de védett a kapus a nagy helyzetben. Néhány perccel később Damásdi egy szép egyéni akció után szépíteni tudott, de sajnos szintén pár perc múlva érkezett a válasz, a hazai csapat megbosszulta, hogy kitámadtuk és próbáltunk szépítő gólt, gólokat szerezni és egy elfutás után 5:1-re módosították az eredményt.

A második félidőben már jobban futballozó ceglédi csapat nem rogyott össze, Asztalos lőtte ki szépen az alsó sarkot, ezzel ismét három gólos különbségre zárkóztatva fel a csapatot. A gól után mindkét csapat támadott, voltak lehetőségei, de újabb gól nem született egészen a 87. percig, amikor ismét a hazaiak találtak be, ezzel kialakítva a 6:2-es végeredményt.
 
Kezdőcsapat:
Mursits- Virág, Albert, Nánási, Preklet, Farkas A. – Peres, Törtei – Damásdi, Szilágyi, Farkas J.
 
Cserék:
Farkas J. helyett Fehér
Szilágyi helyett Asztalos
Peres helyett Nyilas
 
Gól(ok):
Damásdi
Asztalos 
2017. október 01.

Vissza a hírekhez »
  • MOL Magyar Kupa
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút