Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Nem jól sikerült a szezonrajt


A Hódmezővásárhely ellen kezdtük el az új szezont már az NB III Közép csoportjában. Sajnos nem sikerült jól a rajt.

A vendég csapat már az első perctől letámadott és megmutatta, hogy pontokkal szeretne távozni a Malomtó szélről. Helyzetek azonban nem igazán voltak, az elsőből a 14. percben meg is szerezte a vezetést a Hódmezővásárhely. 0:1

A gólt egy újabb vendég helyzet követte pár perccel később, majd mi is mutattunk valamit, Markó szabadrúgása után Pleszkán fejelt a felsőlécre a 27. percben. Pár perccel később ismét Pleszkán fejéről ment kapura a labda, de a vendég kapus kitornászta nagy bravúrral. 

Sajnos több alkalommal eladtuk, vagy elveszítettük a labdát a középpályán, az egyik ilyenből végül egy gyors támadás végén növelni tudta előnyét a Hódmezővásárhely a 38. percben. 0:2

A félidő vége felé még volt egy Markó lövés, amit kiütött a kapus, majd pár perccel később mehettünk szünetre.

A második játékrészt is aktívan kezdték a vendégek, Miklernek egyből a 46. percben egy bravúrt kellett bemutatnia. A 65. percben a csereként beállt Kelemen húzott szépen befelé a bal oldalról, majd lőtt de a kapufán csattant a labda. Két perccel később pedig Szabóról pattant kapu felé a labda, de elakadt a gólvonalon álló védőben.

Mentünk előre a szépítésért, de nem volt szerencsénk se, ahogy az látszott a 73. percben is, amikor Kuti ment el szépen, majd átlőtte a hosszú oldalra a labdát, de az ott érkező Lukácsról mellé pattant a labda. Pár perccel később Lukács is eltalálta a kapufát, ami már a harmadik ilyen alkalom volt a találkozó során.

A 81. percben aztán Kelemen adott nagy labdát Pappnak, aki ziccerben nem hibázott és a kapuba passzolt. 1:2

Több helyzetünk már nem volt a mérkőzésen, sőt még Miklernek kellett védeni a 93. percben. A Hódmezővásárhely elvitte a 3 pontot Ceglédről. Egy pozitív dolog azonban volt a mai napban, a 16 éves ceglédi nevelésű Kovács Kolos bemutatkozhatott a felnőttek között élete első felnőtt bajnoki mérkőzésén.

Kezdőcsapat:
Mikler - Bagó, Szász, Szabó, Polyák, Markó, Godzsajev, Kuti, Lukács, Pleszkán, Ángyán.

Gól: Papp ('81.p.)


 
2021. augusztus 01.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa