Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Nikola Maksimovic érkezik a SZEOL-tól


Maksimovic Nikola a SZEOL SC-től érkezett és a pálya bal szélén érzi magát a legjobban, onnan képes a legjobb teljesítményt kiadni magából.

Nikola 1992-ben született Szabadkán, 2009-ben került bele a magyar foci vérkeringésébe. A Vasas SC U17-es csapata volt számára az első állomás a honi futballban. A 2008/2009-es szezonban egy mérkőzésen lépett pályára és egy gólt szerzett.

A következő, már teljsen szezonjában 17 mérkőzésen játszott a Vasasban, ahol aztán végigjárva az utánpótlás korosztályokat a Vasas második csapatához került, de ott az NB III-ban már nem sokat játszott.

A 2011/2012-es szezont már nem játszotta végig a Vasasban, még a nyáron eligazolt. Játszott Szerbiában és Norvégiában is, majd 2015-ben igazolt vissza Magyarországra.

A 2015/2016-os szezonban a SZEOL SC színeiben az NB III-ban második helyet szerzett csapatával és feljutottak az NB II-be. Ebben a szezonban 31 mérkőzésen 14 gólt rúgott a szegedi csapatban, így nagyban hozzájárult a feljutáshoz. A következő évben kieső csapatnál 17 mérkőzésen szerepelt és 2 gólt szerzett.

A tavalyi szezonban 31 mérkőzésen lépett pályára és 10 alkalommal zörgette meg az ellenfelek hálóját. A három éves SZEOL kaland itt véget ért, ugyanis a következő szezontól a Ceglédi VSE színeiben bizonyíthat, a Merkantil Bank Liga NB II-ben.

Sok sikert kívánunk Nikola!
2018. július 20.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa