Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Polyák Kristóf az első nyári érkező


24 éves védővel erősített csapatunk elsőként a nyári átigazolási időszakban. Polyák Kristóf nem lehet ismeretlen név szurkolóink számára.

Kristóf 1995-ben született, Kerekegyházán kezdett el ismerkedni a labdarúgással 10 évesen. Nem sokkal később átkerült a KTE-hez, majd 2010-ben a Honvédhoz igazolt, ahol négy évet töltött el. A piros-fekete csapat színeiben mutatkozott be a felnőttek között 18 évesen, ahol először 23 NB III-as és egy Magyar Kupa találkozón szerepelt.

A következő szezonban visszatért Kecskemétre, ahol az NB I-ben is bemutatkozhatott, három mérkőzésen lépett pályára az első osztályban, akkor még mindig csak 19 évesen. A 2015/2016-os szezont az SZTK-Erima csapatánál kezdte a másodosztályban, ahol nem sok mérkőzésen játszott, majd a télen Ceglédre igazolt. Tagja volt az NB III-ból második helyen feljutó csapatunknak, majd ennek ellenére egy szintet visszalépett, mivel a nyáron Tiszakécskére igazolt a megye I. osztályba.

Ez a döntés végül jónak bizonyult. Tiszakécskén stabil kezdőjátékosnak számított, 28 mérkőzésen lépett pályára a megyei I. osztályt megnyerő csapatban és 26 összecsapáson szerepelt kezdőként az NB III-as bajnoki címet szerző együttesben. A második feljutás után már az NB II-ben is képviselhette a feljutó csapatot. A másodosztályban 13 mérkőzésen szerepelt kécskei színekben.

A előző szezont még Tiszakécsként kezdte meg, ahol már nem kapott sok lehetőséget ezért télen újra visszatért Kecskemétre. Szerencsétlenségére nem tudott újra játékba lendülni, bár mind a két mérkőzésen kezdőként szerepelt a kecskeméti színekben, de a bajnokság az ismert járványügyi helyzet miatt lezárásra került.

Ez a nyár tehát kulcsfontosságú lehet a számára, hiszen újra felépítheti magát és játékba lendülhet Makrai László kezei alatt. Sok sikert kívánunk hozzá neki és sok sikeres mérkőzést ceglédi színekben!

Játékos adatai:
Név:  Polyák Pál Kristóf

Életkor: 24 év

Poszt: bal hátvéd

Korábbi felnőtt csapatai: Budapest Honvéd II, Kecskeméti TE, Kecskeméti LC, SZTK-Erima, Ceglédi VSE, Duna Aszfalt Tiszakécske, Kecskeméti TE

 
2020. július 01.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa