Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Putnokra utazunk


Vasárnap újra idegenbeli mérkőzést játszik a csapat, ezúttal Putnokra utazunk.

A tabella tizenkettedik helyén álló Putnok FC fogad minket vasárnap a Várady Béla Sportközpont. Legutóbb a 2015/2016-os NB III-as szezonban találkoztunk egymással. Akkor hazai pályán 3:1-re, idegenben 2:1-re tudtunk győzni, az akkor a bajnokság negyedik helyén záró putnokiak ellen. Akkor mindkét mérkőzésen betalált az a Markó Ádám, aki idén nyáron visszatért hozzánk és remek formájának köszönhetően már 4 gólnál tart a szezonban.

Vasárnapi vendéglátónk nem kezdte jól a bajnoságot, jelenleg még győzelem nélkül állnak. Mérlegük eddig három döntetlen és két vereség.  Érdekesség, hogy hazai pályán eddig egy pontot szereztek, gólt nem rúgtak. A legutóbbi két fordulóban nem szereztek pontot.

Egy eltiltottjuk biztosan lesz a mérkőzésen, Nyitrai Dávidot a Jászberény ellen kiállították. Ez fájó pont lehet a hazai csapatnak, Nyitrai ugyanis eddig minden mérkőzését kezdőként játszotta végig, leszámítva a múlt heti találkozót.

Nálunk mindenki egészséges, a múlt hétvégén belázasodó Takács is felépült, így mindenki Schőn László rendelkezésére áll a vasárnapi találkozón.

A mérkőzés 16:00 órakor kezdődik, az összecsapást Kovács Tamás vezeti, segítői Csóra Szabolcs és Kövér Tamás lesznek.

Kövesd élőben a mérkőzést online szöveges tudósításunkon keresztül weboldalunkon.
2019. szeptember 06.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút