Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Rangadó az utolsó mérkőzésen


Rangadóval zárul számunkra a 2019-es futball év. A tavaszi szezonból előrehozott fordulóban a tabellát vezető Füzesgyarmat csapatát fogadjuk.

Vasárnapi ellenfelünknél már a szezon előtt sem volt titok, hogy megkívánják célozni az NB II-be való feljutást. Bár ennek megfelelően is erősítettek, de a rajt nem sikerült jól a nyáron. Két közvetlen ellenféltől, a Jászberénytől és tőlünk is vereséget szenvedtek. A folytatásban viszont magukra találtak és egy 8 mérkőzéses győzelmi sorozatot tettek le az asztalra. Érdekesség, hogy szintén az élmezőnybe tartozó DEAC állította meg őket.

Azóta újabb négy forduló telt el és mindegyiken a maximális pontszámot gyűjtötték be. Ennek megfelelően az eddigi 15 mérkőzésükből 12-t megnyertek és mindössze 3 esetben hagyták el vesztesen a pályát, döntetlent pedig nem játszottak. Ezeken a találkozókon eddig 28 gólt szereztek és csak 15-t kaptak. Ezzel a produkcióval összesen 36 pontot gyűjöttek, ami a tabella tetejére repítette őket. Jelenleg 4 pont az előnyük a DEAC és 7 pont előttünk.

Az eddigi szereplésük tehát igazán stabilnak mondható, de az figyelemre méltó, hogy a közvetlen riválisok ellen nem sikerült a győzelem, sőt minden esetben 0 ponttal a zsákban hagyták el a pályát. További pozitívum lehet számunkra, hogy eddigi 7 hazai mérkőzéseiken mi voltunk az egyetlen csapat, akik legyőzték a Füzesgyarmati alakulatot, minden más mérkőzést behúztak.

Legjobb góllövőjük Székely Dávid 6 találattal, de hatan is legalább 3 gólt szereztek az eddigi mérkőzéseken. Eltiltottról és sürültről nem tudunk, így várhatóan legjobb összeállításában érkezik Ceglédre ellenfelünk.

Az év utolsó mérkőzése 13 órakor kezdődik Szommer Attila sípszavára, segítői Kis Zoltán és Tinnyei Zsolt lesznek. Várhatóan izgalmas, élvezetes mérkőzésre számíthatunk, várjuk minél több szurkolónkat a mérkőzésre. Zárjuk együtt sikeresen ezt az évet!
2019. november 29.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút