Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Rangadó hátán rangadó az utánpótlásban


Utánpótláscsapataink presztízs- és szomszédvárrangadókat vívtak a hétvégén. Az U19 nyert, az U17 drámai csatában ikszelt, az U15 tartalékosan kikapott, míg az U14 hátrányból indulva magabiztosan nyert. E mellett hazai környezetben a vasárnapi eső ellenére öt csapatnyi lelkes fiatal futballista és edzőik részvételével sikeres Bozsik Tornának adott otthont a Zsengellér Gyula Sporttelep. (Utóbbi eseményről Facebook-oldalunkon később képes beszámolót láthattok! S itt is szerertnénk megköszönni a délelőtt elázó U10-11 játékosainak a délutáni labdaszedést is!)

U19:
Ceglédi VSE - Szolnoki MÁV 2-1  (1-0)
Cegléd: Klemenc - Dudás, Szebeni, Nagy, Pintér, Juhász, Kovács, Bodzsár, Kotlár, Tóth, Kelemen
edző: Ványi Zsolt
Cserék: Kartali, Kuthy, Bozsó, Palotai, Ecseri, Lakos, Schwarcz 
Jók: Az egész csapat 
Ványi Zsolt: Igazi rangadó volt. Végig nagy küzdelmet és helyenként színvonalas mérkőzést játszott a két csapat. Kettő és egygólos vezetésünknél is volt két hatalmas helyzetünk, amit értékesíteni kellett volna és akkor simává tehettük volna a végjátékot. Ezek kimaradtak, így minden erőnkre szükség volt a végén, hogy kivédekezzük a mindent egy lapra feltevő vendégek támadásait. A csapatom nevében ezúton kívánok mielőbbi felépülést a súlyos sérülést szenvedő szolnoki játékosnak Dudok Tamásnak!
 
U17:
Ceglédi VSE - Szolnoki MÁV UFC  2-2 (1-0)
Cegléd: Rimóczi - Baranyi, Mocsári, Tóth, Szabó G., - Ungureán, Kriss, Kovács, - Ványi, Barna, Pásztor
Edző: Schmidt Balázs
Cserék: Pintér, (Borics, Révész, Valkai, Mózes, Osgyáni, Kelemen)
Gól: Ványi 1, Kovács 1
Jók: Egész csapat!
Schmidt Balázs: Az egész mérkőzésen végig taktikusan, agresszívan és hatalmas szívvel és megannyi küzdéssel játszottunk. Az utolsó 10 percben viszont a nagyot küzdő szolnoki csapat könyörtelenül kihasználta a hibáinkat. Úgy gondolom, ez a srácoknak is remek tanulság volt, hogy egy győztes mérkőzést, hogy nem szabad kiengedni a kezünk közül, de ez a döntetlen is hatalmas értékkel bír. Gratulálok a srácoknak férfimunka volt! 
 
U15:
U15:
Mercedes KLC - Ceglédi VSE 3-2 (2-0)
CVSE: Ságodi Kristóf,Morvai Bence, Labancz Zoltán, Fömötör Balázs, Révész Levente, Fityó Bence, Szaniszló Gergő, Virág Levente, Szegedi Levente,Pálfalvi Miklós, Olgyay Benjamin, Velkey Paul. Edző: Keresztúri András.
Gól: Pálfalvi, Fömötör
Keresztúri András: Nagyon szűkös kerettel készültünk egész héten edzésen ,aztán a mérkőzésre se lettünk meg 11-en sajnos...,Ezúton is köszönjük az U14 es játékosok segítségét! Tartalékosan, de nagy küzdelemben maradtunk alul, tavasszal visszavágunk a kecskemétieknek...

U14:
Kecskeméti LC - Ceglédi VSE 1-4
Gólszerzők: Sebők Barnabás(2) Konrád Ákos, Sebők Bálint
CVSE: Ócsai Dávid, Fazekas Levente, Mocsári Zétény, Nagy Boldizsár, Révész Máté, Baranyai Balázs, Godány Krisztofer, Konrád Ákos, Sebők Bálint, Sebők Barnabás, Paskó Marcell, Békési Bulcsú, Hoffer Dávid, Horváth Kristóf, Velkey Paul. Edző: Szepes Richárd.
Jók: Az egész csapat!
Szepes Richárd: Az elején letámadott minket a Kecskemét, nehezen jöttünk ki a szorításból, és egy távoli lövésből meg is szerezték a vezetést. A kapott gól után ritmust váltottunk és átvettük a mérkőzés irányítását. A második félidőben egy pontos rövid passzos játékkal sokszor sikerült a védővonaluk mögé kerülni és a helyzeteinket hatékonyan értékesíteni. Ez mellé pedig kiváló csapatszellem is párosult. Ez pedig fölényes győzelmet hozott a rangadón. Gratulálok a csapatomnak!

Kedden pedig folytatódik a rangadók sora, hiszen U13 és U12-es csapatunk Békéscsabát fogadja 10 és 11:30-as kezdéssel.
2020. október 25.

Vissza a hírekhez »
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya