Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Sajnos kikaptunk a Békéscsabától


Nehéz mérkőzés várt a csapatra a Békéscsaba ellen, aki ellen jó szellemben léptünk pályára, de sajnos két pontrúgás után gólt kaptunk, így 2:0-s vereséggel ért véget a találkozó.

A mérkőzés elején a Békéscsaba birtokolta többet a labdát, előttük is adódott az első lehetőség, de komoly helyzetet nem tudtak kialakítani. Nagyjából negyedóra elteltével mi vettük át az irányítást. A jól futballozó Nyilas kétszer is nagyszerűen szerzett labdát, amiből rohanni tudtunk a vendégek kapuja felé, az egyik alkalommal nekünk, a másik alkalommal az ellenfélnek járt végül szabadrúgás, Nyilasnak pedig sárga lap.

A 26. percben szép jeleneteknek lehettek tanui a kilátogató nézők, Hujber szerzett erőszakosan labdát, majd szépen löbbölte be a labdát a védők mögé Szilágyinak, akit centikkel megelőzött a kapus és megszerezte a labdát.

A folytatásban mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek, de egyik hálóőrnek sem kellett komoly védést bemutatnia. A 39. percben reklamálásért elküldték Schőn Lászlót a kispadtól. A félidő végül szép jelenettel ért véget, Nyilas tekert kapura egy szabadrúgást, amit a hazaiak rutinus kapusa szépen védeni tudott.

A félidőben tehát reménykedhetve várhattuk a második félidőt, hiszen csapatunk jól játszott a Békéscsaba ellen.

A szünetben csereként beállt a vendég csapatba, a tavaly tavasszal nálunk játszó Nagy Sándor, ami jó döntésnek bizonyult, miután egy pontrúgás után kipattanó labdát távolról kapura lőtt és a kapuba talált. Ezzel megszerezte a vezetést a vendégeknek.

Nem sokkal később jöhetett volna a válasz, Nyilas és Szilágyi szép passzokkal bontották meg a vendégek középpályáját, majd Nyilas remekül tolta ki a bal szélre Farkasnak a labdát, aki elküldte védőjét egy lövőcsellel, majd beadott. A hosszú oldalon érkező Damásdi viszont nem tudott sajnos a kapuba találni.

A folytatásban sajnos következett egy első ránézésre téves ítélet, miután egy békéscsabai játékos lőtt kapura veszélyesen, és pár méterrel a kaputól egy szintén vendég játékos lábán pattant meg a labda, centikkel a kapu fölé. Ennek ellenére szöglet következett, amiből gólt szerzett a Békéscsaba.

Itt sajnos nem értek véget a számunkra balszerencsés helyzetek és ítéletek. Hiába lőtt nagyszerűen Damásdi, a labda a felsőlécen csattant. A lepattanó labdára Nánási érkezett, aki ütközött egy vendég játékossal, aminek következtében a földre esett. A játékvezető sárga lapot adott Nánásinak, majd Klausz Lászlót elküldte a kispadtól.

A mérkőzés hátralévő részében is robotolt tovább a csapat, próbáltuk megszerezni legalább a szépítő találatot, de sajnos ez nem jött össze. Ráadásul az utolsó percekben Preklet besárgult, akinek így összegyűlt az ötödik lapja, így ki kell hagynia a Vác elleni találkozót.

Kezdőcsapat:
Mursits - G. Bíró, Nánási, Preklet, Farkas - Albert - Damásdi, Hujber, Nyilas, Szilágyi - Asztalos

Cserék:
Asztalos helyén Kerekes ('20.p.)
Szilágyi helyén Peres ('79.p.)
2018. április 15.

Vissza a hírekhez »
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa
  • mlsz
  • Select
  • Joma