Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Sajóbábonyba látogatunk


Válogatott mérkőzések miatt ezen a héten szombaton játszuk aktuális bajnokinkat. E heti ellenfelünk a Sajóbábony lesz.

Az NB III-as újonc a tavalyi szezonban a B.A.Z. Megyei I. osztályban szerepelt, ahol az első helyen zárt a bajnokság lezárásakor. Igaz három ponttal előzte meg a Cigánd SE csapatát, akik eggyel kevesebb mérkőzést játszottak.

Az új szezont eggyel magasabb osztályban nagyon jól kezdték, hiszen hazai pályán 3:0-ra múlták felül a Gyöngyösi AK alakulatát. A folytatás már nem sikerült ilyen jól, 6 gólt kaptak a Jászberénytől és 5 gólt a DVSC II-től, közben egy gólnélküli döntetlent játszottak a DVTK II-vel. A következő három mérkőzésen 4 pontot szereztek, megverték a Tiszaújvárost, kikaptak az Egertől és döntetlent játszottak a Kisvárda II-vel.

Ezzel a szerepléssel jelenleg a tabella 15. helyén lehet őket megtalálni 8 megszerzett ponttal, ami egy egységgel kevesebb, mint amit mi gyűjtöttünk be eddig.  A 8 pontukból 7-et hazai pályán szereztek, ahol a gólkülönbségük is pozitív. Mi idegenben eddig 3 pontot gyűjtöttünk és mínuszos a gólarányunk.

 A héten távozott a csapatunktól a nyáron érkező Csoszánszki Dávid, valamint a szakmai stáb is átbeszélte a jelenlegi helyzetet a játékosokkal. Nem kérdés senki számára, hogy szombaton újra győztes útra kell lépni, hogy a megszerzett 3 pont kirántsa a gödörből a csapatot.

A mérkőzés szombaton 16:30 órakor kezdődik. A játékvezető Szigetvári Márk, segítői Szarvas László és Nagy Petra lesznek.

Bízzunk a szombati sikerben és szurkoljunk távolról is a csapatnak!

 
2020. szeptember 02.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa