Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Sigér Ákos az első nyári igazolás


Csapatunk első nyári igazolása Sigér Ákos a Kazincbarcika csapatától.

A 22 éves fiatal középpályás Tégláson kezdte a labdarúgást, majd nem sokkal később a Debreceni Labdarúgó Akadémiához igazolt. Később megfordult a Létavértes és a Hajdúböszörmény utánpótlásában is. Utóbbi csapatnál lépett pályára először felnőtt mérkőzésen a 2011/2012-es szezonban a Cigánd SE elleni 0:0-s NB III-as mérkőzésen.

2014-ben aztán Ákos a Balmazújvároshoz igazolt, ahol azonban nem kapott sok lehetőséget a csapatban. A 2015/2016-os szezonban a Hajdúböszörmény, illetve a Tiszaújváros csapatiban 13 megye I. osztályú és 14 NB II-as mérkőzésen kapott szerepet. Ezek többségén kezdőjátékosként és nagyszerű teljesítményt nyújtott a szezon során.

Jót tett Sigérnek, hogy egyet visszalépett a Balmazújvárosi kaland után, hiszen a remek szezonnak köszönhetően 2016-ban Kazincbarcikára került, ahol meghatározó játékosa volt a bajnoki címet szerző KBSC-nek, 34 mérkőzésen lépett pályára, ebből 17 alkalommal kezdőként. A szezon során 3 alkalommal az ellenfelek hálóját is megzörgette.

Az előző bajnoki kiírásban, első teljes NB II-es szezonjában 31 mérkőzésen szerepelt a KBSC színeiben, 27 alkalommal volt kezdő átékos és 4 esetben csereként szállt be a találkozóba. Rögtön az első mérkőzésén az ő góljával győzte le 1:0-ra a Barcika a Békéscsabát, méghozzá idegenben.

Sigér Ákos eddigi pályafutása során összesen 74 alkalommal lépett pályára NB III-as és 35 alkalommal NB II-es mérkőzésen, ezeken 7 találatot jegyzett.

Sok sikert kívánunk Ákosnak és kívánjuk neki, hogy még tovább tudjon fejlődni Klausz László és stábjának kezei alatt.
2018. június 26.

Vissza a hírekhez »
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa
  • mlsz
  • Select
  • Joma