Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Szilágyi Péter visszatért


Nem kell bemutatni szurkolóinknak Szilágyi Pétert, aki a tavalyi szezonban nálunk futballozott, majd a nyáron távozott csapatunktól. Örömmel jelenthetjük be, hogy Péter visszatér Ceglédre!

A rutinos, 30 éves támadó Szilágyi Péter a Debrecenben kezdte felnőtt pályafutását, ahol az első évében három mérkőzésen lépett pályára az NB I-ben, ahol egy gólt szerzett. Eddigi pályafutása során összesen kilenc felnőtt csapatban szerepelt, megfordult a Debrecen első és második csapatában, valamint a Vasas, a Pápa, a Nyíregyháza, a Békéscsaba, a Soroksár, az MTK második csapatában, valamint Cegléden és Siófokon.

Szilágyi Péter négyszeres Magyar Bajnoknak, Magyar Kupa és Magyar Szuperkupa győztesnek vallhatja magát. A sikerekből gólokkal is kivette a részét a rutinos támadó.
 
Péter eddig 251 alkalommal lépett pályára felnőtt mérkőzésen, ebből 59 szereplése volt az első osztályban. Összesen 57, az NB I-ben 7 gólt szerzett pályafutása során. Az idei évben 19 alkalommal lépett pályára a Siófok mezében, ebből hétszer volt a kezdőcsapat tagja. Nálunk a tavalyi szezonban rendszeresen számított rá Klausz László vezetőedző, de Siófokon nem kapta meg azt a bizalmat, amit nálunk igen. Reméljük itt újra azt a formáját tudja majd hozni, amit láthattunk tőle az előző bajnoki idényben.

Sok sikert kívánunk Sziszka!

Nézd meg a visszatérő Szilágyi Péter góljait a tavalyi szezonból:


 
 
2019. január 30.

Vissza a hírekhez »
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa
  • mlsz
  • Select
  • Joma