Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Támadót igazoltunk Békéscsabáról


Újabb fontos láncszemmel erősítette meg a klub vezetése csapatunkat. A 21 éves Kun László Békéscsabáról érkezik Ceglédre.

Új támadónk Csornáson kezdte el a labdarúgást 6 évesen, majd egy évre Orosházára került, onnan pedig végül Békéscsabára igazolt.  Békéscsabán játszott az UFC-ben, az Előrében és az Akadémián is, minden korosztályban stabil kezdőjátékos volt. A felnőttek között 18 évesen mutatkozott be a csabaiak második csapatában egy FC Dabas elleni NB III-as mérkőzésen.

Második felnőttek között töltött NB III-as szezonjában már sikerült megszereznie első bajnoki gólját is az akkor még mindig csak 19 éves szélső támadó játékosnak. A Pénzügyőr ellen szerezte csapata második gólját, ami végül győztes találatnak bizonyult, hiszen a mérkőzést 2:1-re a lila-fehérek nyerték.

Békéscsabán a második csapatnál számítottak Lászlóra, aki a megye I-es időszak alatt is stabil kezdőjátékos volt és ebben a szezonjában 6 góllal támogatta az együttest a második hely megszerzésében.

Miután látta, hogy Békéscsabán nem számítanak rá az első csapatnál, tavaly nyáron kölcsönben Szolnokra került, ahol fontos tagja volt az NB III-as bajnoki címet szerző csapatnak. Huszonhárom mérkőzésen négy gólt szerzett a bajnokságban. A Füzesgyarmat elleni 2:1-es győzelem során ő szerezte a három pontot érő gólt.

 

A Szolnokkal megszerzett bajnoki címe után visszatért Békéscsabára a felkészülés elején, majd a szerződés felbontására került a sor. Ennek köszönhetően érkezett hozzánk egy évre a bajnokságban kimagaslóan gyorsnak számító támadó.

Sok sikert kívánunk a csapatban Laci!


Eddigi felnőtt csapatai:
Békéscsaba 1912 Előre II., Szolnoki MÁV FC

Fontos adatok:
NB III-as mérkőzés: 57
Gólok: 5
Sárga lap: 5
Piros lap: 1
2019. augusztus 07.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút