Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

U10 és U11-es korosztályunk a Kölyök Ligában szerepelt


Kemenes György már a tavalyi szezonban részt vett egy csapattal a Kölyök Liga küzdelmeiben. Idén már két csapattal az U10-es és U11-es korosztállyal indultak el. Az alábbiakban az ő összefoglalója olvasható az őszi fordulókról.

Véget ért a Kölyök Liga őszi versenysorozata, amelyben a Ceglédi VSE U10 és U11 korosztályos csapatai is felmérhették tudásukat, hol is tartanak valójában. 18 csapatos bajnoki rendszerben folytak a küzdelmek két csoportra bontva a mezőnyt. A ceglédi gyerekeket a "B" jelű csoportba sorsolták, amelyben megmérkőzhettek az Ikarus, ASI Dinamó, Újpest FC, Barca Academy Hung., Dalnoki Akadémia, Vác VLSE, Paksi Fc-Tolna VFC és a III.ker.TVE csapataival, míg az "A" jelű csoportban a Mészöly Focisuli, SC Hírös - Ép, Tehetség SE Jászberény, Hegyvidék UFC-VASAS, Dunakanyar RUFC, 1908 SZAC-Bp. BSE Palóc Farkasok, Kelen SC és az UTE Labdarúgó Ak. versenyeztek egymással.

A kiírás szerint a csoportok első négy helyezettje, valamint a legjobb ötödik tavasszal a felső házban, míg a többi csapat az alsó házban folytathatja a küzdelmeket. A srácok nagyszerűen teljesítettek és mindkét csapatunk kiharcolta a "FELSŐ HÁZI" szereplés jogát. A 2010-es (U10) korosztályunk az előző évhez hasonlóan most is, a 2009-es (U11) korosztályunk pedig újoncként ebben a versenysorozatban érte el ezt a szép eredményt. Külön öröm számunkra, hogy a kisebbek (U10) közül, minden alkalommal 3-4 gyerek bemutatkozott az U11 mérkőzésein és jól helytálltak, tudtak segíteni.

Csapataink nagy iramú, színvonalas, küzdelmes mérkőzéseket játszottak, ahol remek védéseket, nagyszerű szereléseket, gólokat és önbizalommal teli megoldásokat mutattak be a nagyszámú közönségnek. Nagyon kemény sorozaton vannak túl, minden elismerést megérdemelnek! Folytatás tavasszal.

U10-es csapat:
Spindelbauer Máté, Petró Barnabás, Vaczulik Gábor, Mózes Máté, Gábor Artúr Krisztián, Hegedűs Áron, Banai Roland, Negoita Alex, Mocsári Hunor, Ságodi Bendegúz, Szabó Flórián, Halgas Alex

U11-es csapat:
Dósa-Rácz Kristóf, Rapi Barnabás, Szendrei Bence, Szepes Roland, Kendi Alex, Cseh Dávid, Lantai Szabolcs

Asszisztens edző: Gábor Artúr
Vezetőedző: Kemenes György
2019. október 29.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút