Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Új vezetőedzőnk: Nagy Mihály


Nagy Mihály 1961–ben (55 éves) született Mezőtúron. Játékosként a másodosztályban a Mezőtúri Honvéd, az Ajka, a Szarvas csapataiban, míg az első osztályban a Haladás és a Siófok együtteseiben játszott, majd 1994-ben visszavonult.
 
Edzőként minden fontos diplomával, minősítéssel rendelkezik. A TF-en szakedzői minősítést, majd sikeres „Pro” és „A” Youth diplomát szerzett. Edzői karrierje ennek megfelelően szépen alakult.
 
A Haladásnál kezdte el edzői munkáját az utánpótlás képzésben, majd ugyan itt szakosztály-igazgató lett. Vezetőedzőként dolgozott a Haladás, a Zalaegerszeg és a Lombard-Pápa csapatánál is, ahol Tóth Bálintot váltotta 2014-ben az NB I-es csapat kispadján.
 
Edzői pályafutása során szép eredményeket is fel tud mutatni új vezetőedzőnk. 2002-ben Magyar Kupa döntőben szerepelt a Haladás csapatával, illetve Joan Carillo másodedzőjeként bajnok lett a Videoton csapatával.
 


Több nagy múltú klubnál számítottak rá vezetőként is, a Haladásnál szakmai igazgató, Zalaegerszegen utánpótlás igazgató, Pápán utánpótlás igazgató, majd a Videoton Utánpótlásképző Központ sportigazgatója volt.
 
Csapatunkhoz az NB II-ben jelenleg 6. helyen szereplő Mosonmagyaróvártól érkezett, ahol a szakmai igazgató pozíciót töltötte be.
 
Vezetőedzőnk szakmai elismertségét jól mutatja, hogy a „Magyar stílus nyomában” címmel a Hosszabbítás.hu egy interjút is készített vele, sőt ebben a témában hosszabb riportot készített vele Digi TV Reggeli Start című műsora. Ezen kívül a Rangado.hu-n is szerepelt a Videoton bajnoki címével kapcsolatos időszakáról szóló írásban.

 
http://www.rangado.hu/tartalom/cikk/320950_soha_eleteben_nem_felejti_el_a_tavalyi_oszt
 
http://hosszabbitas.hu/foci/magyar-foci/a-magyar-stilus-nyomaban-interju
 
2017. január 06.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa