Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Újabb veretlen hétvége az utánpótlásban


Fiatal focistáink folytatták remek őszi szereplésüket, s mind a négy hazai környezetben vívott találkozójukat megnyerték.
 
U19:
Ceglédi VSE - SZEOL SC 4-1 (3-0)
CVSE: Schwarcz - Dudás, Szebeni, Nagy, Pintér, Kovács, Kotlár, Tóth, Kelemen, Juhász, Ecseri. Edző: Ványi Zsolt
Cserék: Árvai, Kartali, Bozsó, Kuthy, Szabó, Palotai
Gól: Kelemen 2, Juhász, Lakos
Jók: Kelemen, Juhász, Ecseri, Kotlár
Ványi Zsolt: Ha nem is kimagasló játékkal, de magabiztosan nyertünk az idény utolsó mérkőzésén. Tizenegy győzelemmel és egy döntetlennel az első helyről várjuk a tavaszi folytatást. Gratulálok a csapatnak a féléves teljesítményéhez!
 
U17:
Ceglédi VSE - STEOL SC 1-0 (0-0)
CVSE: Kelemen - Baranyi, Mocsári, Tóth, Szabó G., - Ungureán, Kriss, Pintér, - Barna, Pásztor, Kovács. Edző: Schmidt Balázs
Cserék: Mózes, (Borics, Szabó K., Valkai, Fülöp, Ványi, Rimóczi)
Gól: Barna
Jók: Egész csapat!
Schmidt Balázs: Az őszi szezon utolsó mérkőzése igazi csúcs rangadóval ért fel számunkra. A srácok hatalmas alázattal, küzdéssel és megalkuvást nem tűrően melózták végig a mérkőzést. Mindvégig kiélezett volt a találkozó, szerencsére a második félidő közepén vezetést tudtunk szerezni és meg is tudtuk tartani az eredményt! Gratulálok a srácoknak az egész féléves munkájukhoz, igazi férfimunka volt!
 
U15:
Ceglédi VSE-OMTK ULE 1913 6-0 (3-0)
CVSE: Ságodi Kristóf, Labancz Zoltán, Fömötör Balázs, Ferencz Hunor, Révész Levente, Budavári Zsombor Szaniszló Gergő, Godány Krisztofer, Szegedi Levente, Pálfalvi Miklós, Csigi Tamás, Fityó Bence, Virág Levente, Baunoch Bálint, Konrád Ákos. Edző: Keresztúri András
Gól: Csigi(3), Budavári, Konrád, Pálfalvi
Keresztúri András: Nem igazán kaptuk el a fonalat, az elején sokat hibáztunk és körülményesek voltunk, aztán csak kijött a két csapat közötti különbség, ami az orosháziak remek napot kifogó kapusának köszönhetően nem lett nagyobb arányú.
 
U14:
Ceglédi VSE-OMTK ULE 1913 9-0 (4-0)
CVSE: Ócsai Dávid, Hoffer Dávid ( Sinka Martin)m Mocsári Zétény, Révész Máté, Bujáki Botond, Baranyai Balázs, Szarka Bulcsú, Tóth Olivér, Sebők Bálint (Márok Benedek), Paskó Marcell (Velkey Paul), Sebők Barna (Horváth Kristóf). Megbízott edző: Kecskeméti József
Gól:
Sebők Barna 5, Baranyai B., Mocsári Z., Tóth O., Sinka M.
Jók: Mocsári Z., Sebők B., Bujáki B., Tóth O., Baranyai B., Szarka B.
Kecskeméti József: Szoboszlai góljával bocsájtottam a pályára a srácokat, ennek megfelelően remek játékot nyújtottak. Reméljük, ez a szép győzelem hozzájárul Ricsi bácsi gyógyulásához.
2020. november 15.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa