Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Újoncot fogadunk vasárnap


Vasárnap folytatódnak az NB III-as bajnokság Keleti csoportjának küzdelmei a 14. fordulóval. Ezúttal hazai pályán játszik a csapatunk, az ellenfél az SBTC gárdája lesz.

Ellenfelünk egy BVSC elleni döntetlennel kezdte az idei szezont újoncként, majd 6 gólt kapott Sényőn, de egyből javítani tudtak egy Putnok elleni hazai győzelemmel. Majd következett két döntetlen és egy bravúrnak mondható győzelem Füzesgyarmaton.

A váratlan győzelem meglephette az újoncot, ugyanis a következő két mérkőzésen két vereséget szenvedett, ezeken 8 gólt kapott. A folytatásban 2 győzelem és 3 vereség a mérlegük, ezzel összesen eddig 15 pontot szereztek, ami a tabella 13. helyére volt elég. Jelen állás szerint 2 ponttal előttünk jár vasárnapi ellenfelünk. Akik elmondható, hogy szintén nincsenek jó formában, hiszen a legutolsó három mérkőzésükön három vereség a mérleg.

A MOL Magyar Kupában is versenyben van még a csapat, miután a 6. fordulóban 7:0-ra kiütötték a PTE PEAC együttesét, így október 28-án hazai pályán fogadhatják a másodosztályú PMFC-t.

Eddigi 19 góljukból Tarlósi Milán egyedül 10-et vállalt. Biztosan nem jön Ceglédre Hegedűs Martin, aki a legutóbbi fordulóban a Kisvárda ellen gyűjtötte be 5. sárgalapját, így eltiltását tölti. 

A mérkőzés vasárnap 14:30 órakor kezdődik a Zsengellér Gyula Sporttelepen Kátai Gábor sípszavára. Hajrá Cegléd!

 
2020. október 15.

Vissza a hírekhez »
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa
  • mlsz