Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Újra idegenbe utazik a csapat


A MOL Magyar Kupa találkozót is beleszámítva négy mérkőzést játszottunk egymás után hazai pályán az elmúlt időszakban, azonban most újra eljött az utazás ideje. Csapatunk ezúttal Sényőre látogat, ahol nem szereztünk szép emlékeket a tavalyi szezonban.

Ellenfelünk az előző szezonban a 4. helyen zárt, szorosan mögöttünk. Az felek egy alkalommal találkoztak egymással a csonka bajnokságban, mégpedig akkor szintén Sényőn. Az október közepén lejátszott mérkőzésen a tavalyi szezon legnagyobb arányú vereségét szenvedtük el 5:1-es eredmény formájában.

Leszámítva, hogy a rangadónak mondható mérkőzéseket, az élmezőnybe tartozó csapatok ellen nem sikerült megnyerni, mondhatni, hogy jól kezdte a bajnokságot aktuális vendéglátónk. Első két hazai mérkőzésükön 6 pontot szereztek, 11:1-es gólkülönbséggel.

Az eddigi 16 fordulóból a mérkőzések felén megszerezték a 3 pontot, a többi találkozón 3 döntetlent értek el és 5 vereséget szenvedtek. Ezzel a teljesítménnyel a tabella negyedik helyén tanyáznak 27 megszerzett ponttal és a negyedik legjobb gólkülönbséggel, valamint a harmadik legtöbb rúgott góllal.

A bajnokságban leggólveszélyesebb játékosuk Lizák Bence 8 találattal, őt követik Kapacina 6, Lakatos, Orosz és Páll 4-4 góllal. 

A MOL Magyar Kupában a 6. fordulóban hazai pályán a Vasast fogadták, akikkel szemben 5:1-es vereséget könyvelhettek el.

Vasárnap az összecsapás 13:30-kor veszi kezdetét Újhelyi Tamás sípszavára. Segítői Flinta Zoltán és Ancsin Zoltán lesznek. A mérkőzés végeredményéről Facebook oldalunkon beszámolunk majd.

Hajrá Cegléd! 
2020. november 05.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa