Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

​Újra nyertünk


Nagyon fontos volt, hogy a mai mérkőzésen győzni tudjon a csapat, hiszen szeptember 5-e óta nem sikerült begyűjtenünk mind a három pontot.

Ennél jobban pedig nem is kezdődhetett volna a mérkőzés, hiszen a második percben Markó távoli lövése vágódott a kapuba. Nagy gól volt, ami megnyugtathatta a csapatot.

Aktívak voltunk a folytatásban is, voltak lehetőségeink támadásból és pontrúgásból is, de komoly helyzetet nem jegyezhettünk fel. Egészen a 38. percig, akkor viszont a vendégek játékosa került nagy helyzetbe és lőtt, de Haála védeni tudott. Majd a 44. percben is bekellett mutatni egy védést, így egy gólos előnyben mehettünk be a szünetre.

A második játékrész elején a vendégek jobban kezdtek, rögtön az elején volt is egy veszélyes szabadrúgásuk. A 61. percben egy szép támadás végén kapott nagy labdát Kovács, akit a büntetőterületen belül szabálytalanul állított meg a vendég védő. Büntető és kiállítás lett az eredménye. Laczkó pedig nem hibázott és két gólosra növelte az előnyünket.

Ez meg is törte a vendég csapatot, nem igazán jutottak már el a kapunkig, főleg nem tudtak veszélyes lehetőségeket kialakítani. Nekünk viszünk szépen jöttek a helyzeteink egymás után. Papp lövése szögletre csorgott, Tóth és Takács lövése elakadt a kapusban, Bartos próbálkozása után pedig a kapufát találta el a labda.

Az utolsó 10 percbe lépve Bagó pillanatai jöttek el. Jobbhátvédünk először egy jó felfutás után lőhetett, de mellé ment a próbálkozás, majd pár perccel később egy remek beadását juttatta a kapuba Bartos.

A hátralévő percek már lecsorogtak, három gólos győzelemmel szereztük meg a három pontot.

Ceglédi VSE - SBTC  3:0

Gólszerzők:
Markó ('2. p.)
Laczkó ('62. p.)
Bartos ('85. p.)

Cserék:
Laczkó helyén Takács
Papp helyén Kelemen
Kovács helyén Juhász András
Bartos helyén Pintér
Markó helyén G. Bíró
2020. október 18.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa