Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

UP értékelés - U13


Utánpótlás értékelésünket Klemenc Attila U13-as csapatával folytatjuk. Ez a korosztályunk a Magyar Labdarúgó Szövetség által szervezett U13 I. osztály Dél-Kelet elnevezésű bajnokságban szerepel. Az eddigi 12 mérkőzésen két győzelem, két döntetlen és nyolc vereség a mérlegük, amivel 8 pontot szereztek. Ez a teljesítmény egyelőre a 13 csapatos bajnokság 12. helyére volt elegendő, de csak két pontra vannak lemaradva a 9. Törökszentmiklóstól. A folytatásban Klemenc Attila értékelése következik.

Az U13-as korosztály az MLSZ  I. osztály  Dél-Keleti  bajnokságában  indult. Ez a korosztály a 2006. január 01. és 2006. december 31. között született gyerekekből áll.

Ebben a csoportban tizenhárom csapat játszik, nagypályán, 10+1-es felállással. A srácok heti három edzéssel készülnek a hétvégi bajnoki mérkőzésekre. Az edzések hétfőn, szerdán és pénteken zajlanak 17:30 és 19:00 óra között.
 

A korosztályban jelenleg 17 igazolt játékosunk van. A csapatban több olyan fiatal labdarúgó is szerepel, akik a Bozsik-programból egyből a kiemelt nagypályás bajnokságba léptek fel és van három-négy játékosom, akik az U14-es csapatban is játszanak.
 
A felkészülésünket július 23-án kezdtük el, az első bajnoki mérkőzésünket pedig szeptember 1-én játszottuk. A nyári gyenge edzéslátogatottság miatt a bajnokság nem indult jól számunkra. Az első három mérkőzést kis különbséggel, de elveszítettük.  A vereségek hatására a csapat kicsit összeesett, talán most az őszi idény végére szedtük össze magunkat. Az őszi idényt és az évet december 23-án zárjuk, a tavaszit pedig január 7-én kezdjük.

Remélhetőleg az idő is kegyes lesz hozzánk és egy jobb tavaszi  felkészüléssel, sokkal jobb eredménnyel zárjuk bajnokságot.
2018. december 12.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa