Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Utánpótlás: a hétvégi "vizsgák" jól sikerültek


A legnagyobb korosztályainkból többen a hétvégén nyelvvizsgán kellett helytállniuk, így pont kapóra jött a szegediek halasztási kérelme. Az U19-es és U17-es csapatunk tagjai közül így többen is könnyebb lélekkel mentek vizsgázni, hiszen nem kellett mérkőzést kihagyniuk, miközben civil életük egy fontos állomáshoz érkeztek. A kisebbek más megmérettetés előtt álltak, de jól "vizsgáztak" ők is.
 
MLSZ Regionális U16 Közép-Keleti csoport, 2. Forduló (2021. 09. 04.)                
FC Dabas SE - Ceglédi VSE 1-4 (0-1)                             
CVSE: Ságodi Kristóf, Ócsai Dávid, Mocsári Zétény, Békési Bulcsú, Pálfalvi Miklós, Fömötör Balázs, Szrapkó Dominik, Konrád Ákos, Olgyai Benjámin, Ivánfy Bence, Virág Levente. Edző: Szepes Richárd
Cserék: Hoffer Dávid, Horváth Kristóf Oláh Zsolt, Sebők Bálint, Sebők Barnabás, Velkey Paul
Gólszerzők: Olgyay Benjámin (2), Virág Levente, Sebők Barnabás
Jók: Olgyay Benjámin, Ócsai Dávid, Pálfalvi Miklós                  
Szepes Richárd: Nem jó előjelekkel vártuk a meccset, mert a héten a csapatból öten estek ki betegségek miatt. Ettől függetlenül a srácok mindent megtettek a győzelem érdekében, helyenként jól játszva, kicsit több pontossággal, akár nagyobb arányú győzelem is lehetett volna. A betegeinknek mielőbbi felépülést kívánok!
 
MLSZ Regionális U14 Dél-Keleti csoport, 2. Forduló (2021. 09. 04.)
Gyulasport Nonprofit Kft. - Ceglédi VSE 0-7 (0-2)
CVSE: Répás Levente, Fehér Csongor, Révész Máté, Gigor László, Kádár Zalán, Szarka Bulcsú, Jankovics Ákos, Tóth Olivér, Bíró Marcell,
Sinka Martin, Bujáki Botond. Edző: Kecskeméti József
Cserék: Árvai Zsombor, Márok Benedek, Szendrei Bence, Eszes Martin, Cseh Dávid, Tóth Dávid, Szarka Szabolcs
Gól: Tóth Olivé 3, Szarka Bulcsú, Biró Marcell, Eszes Martin, +1 öngól
Jók: Jankovics Ákos, Tóth Olivér, Gigor László, Szarka Bulcsú, Kadár Zalán, Szendrei Bence, Révész Máté
Kecskeméti József: Pontatlanul kezdtünk a "térdig" érő fűben. Amint megszoktuk a játéktér viszontagságait, realizálódott a valós különbség, játékban, erőben és a gólok számában is.
 
MLSZ Regionális U13 Közép-Keleti csoport 2. Forduló (2021. 09. 04.)                 
Ceglédi VSE - Dunaújváros PASE 0-6                              
CVSE: Spindelbauer Máté, Petró Barnabás, Vaczulik Gábor, Mocsári Hunor, Lisóczki Csongor, Gábor Artúr Krisztián, Petrás Máté, Halgas Alex, Banai Roland. Cserék: Mózes Máté, Mózes Milán, Rapi Barnabás. Edző: Cseh Norbert
Cseh Norbert: A mérkőzésen nagyon körülményesen, sok hibával játszottunk, két mérkőzést meg lehet nyerni ennyi kihagyott gólszerzési lehetőséggel. Ellenben ellenfelünk kihasználta a gólhelyzetei nagy százalékát. A csapat meghatározó játékosainak kiesése sem lehet mentség a most mutatott játékra. Szerencsére a bajnokság csak most kezdődött, így van lehetőség javítani.         
 
A második alkalommal kiírt Halgas Tibor Emléktornán vett részt egyesületünk U11-es csapata. A tragikusan fiatalon elhunyt labdarúgó emlékére idén is színvonalas tornát szervezett a házigazda pilisi csapat. A környék fiataljainak lehetősége nyílt a Honvéd, a Ferencváros korosztályos csapatai ellen is pályára lépni. A ceglédi srácok jó meccseket játszottak. Ebben a korban nem az eredmény számít első sorban, de ha egy tornán érmeket osztanak, akkor meg kell jegyezni, hogy a mieink a Honvédtól 2:0-ás, a Ferencvárostól pedig - az utolsó percben kapott szabadrúgásgóllal - minimális, egygólos vereséget szenvedtek. A Gyömrő, a Tiszakécske, a Szeghalom elleni meccseket nagy fölénnyel nyertük, több mint 20 gólt rúgva.
Fiataljai bronzéremmel zárták az emléktornát!
CVSE: Szondi Szép Ábel, Ferencz Viktor, Papp Richárd, Rapi Attila Gergely, Hamza Martin, Silye Balázs, Szendrei Patrik, Virág Lajos Levente, Kocsis Miklós, László Norbert, Szebeni Olivér, Molnár Milán, Szabó Botond. Edző: Gábor Artúr
Gábor Artúr: Jól szerepeltünk, ügyesek voltak a gyerekek, de volt hiba is, hiszen ez még a szezon eleje. Vissza kell rázódni a srácoknak. Nagy örömünkre, a dobogón végeztünk. A csapat legjobb játékosa a mai nap Szondi Szép Ábel lett, de gratulálok az egész csapatnak!
 
U10-es csapatunk - Klemenc Attila irányításával - "beugróként" szerzett hasznos tapasztalatokat egy nagyon erős tornán, például a Honvéd és DVTK csapatai mellett edződve.
2021. szeptember 07.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa