Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Utánpótlás eredmények (2018-01-17)


U17-es korosztály

​A hétvégén kettő tornán szerepelt csapatunk. A 2002-ben születettekkel Rákóczifalván a Kolláth Bála Emléktornán szerepeltünk szombaton, ahol a csoportban minden mérkőzést megnyerve, egyetlen kapott góllal jutottunk a legjobb négy közé és a döntőbe jutásért a Szolnokkal kellett megmérkőznünk. Nagyszerű parázs mérkőzésen 1:1 -es döntetlen után büntetőkkel jutottunk a döntőbe. Klemenc Gergő a párbaj során kettő hét méterest is hárított!

Az első helyért az Orosházával kellett megmérkőznünk. Sajnos ezt a meccset elveszítettük, de végig nyílttá tudtuk tenni a mérkőzést. Végül 6:4 arányban maradtunk alul, így a 10 csapatos tornáról  ezüst éremmel térhettünk haza és Klemenc Gergőt választották a torna legjobb kapusának.

Csapat: Klemenc Gergő, Nagy Adrián, Palotai Brendon, Kotlár Zsombor, Pintér Szabolcs, Kuthy Gergely, Dudás Gergő, Gulyás Tamás

A csapatnak nem volt gyenge pontja, mindenkit dicséret illet!

Vasárnap a 2001-ben születettekkel Dabason vettünk részt egy 8 csapatos tornán. A csoportból vereséget szenvedve a Soroksártól, legyőzve a Pereg csapatát, nagyon kemény, kiélezett meccsen a Dunaharasztit vertük 1:0-ra és így a legjobb négy közé kerültünk. Az elődöntőben a Dabastól (aki végül a torna győztese is lett) a harmadik helyért pedig a Rákosmente KSK csapatától szenvedtünk vereséget, így a negyedik helyen zártuk a tornát.

Jó: Kovács Roland

A tornák jól szolgálták a felkészülést amelyet már a héten 3 edzéssel elkezdtünk. Az elsődleges cél az volt, hogy mindkét helyen a maximálisan lehetséges játékperceket használjuk ki, hogy megfelelő terhelést kapjanak a fiúk. Ez mindkét helyszínen teljesült, így elégedett vagyok.

A héten szintén 3 edzés és szombaton a XIII. Elekes József Emléktorna a programunk.
Utána heti négy edzéssel + 5 Edző mérkőzéssel (Nagykőrös, Tiszakécske, Monor, Szolnok, Buda Fc.) készülünk a bajnokságra.

Edző: Kemenes György
 

U19-es korosztály

Dabas Teremtorna

Ha a számszerű eredményt, illetve az elért helyezést nézem, csalódás a végeredmény, de ha bele veszem azt, hogy ez egy futsal torna volt, futsal labdával, futsalt versenyszerűen űző ellenfelekkel, akkor azonnal más a leányzó fekvése. Aki egy kicsit is otthonosan mozog a kispálya rejtelmeiben az tudja , hogy a futsal és a teremfoci ég és föld nem beszélve a labdáról! Sok gondot okozott nekünk a játékszer, még az is, hogy egymáshoz pontosan továbbítsuk, nem hogy bevegyük az ellen hálóját.

Vasárnap (01.21.én) 14 órától Elekes Kupa, lehet bizonyítani a srácoknak, hogy csak kisiklás volt a mai szereplés.

Ceglédi VSE - Soroksár
1:3
Gól: Györe K

Ceglédi VSE - Fk.Vinogradar 
0:3

5.-6. helyért
Ceglédi VSE - Pereg
2:1
Gól: Dudás D,Szlezák B.

1. Rksk
2. Dabas
3. Soroksár
4. FK Vinogradar
5. Ceglédi VSE
6. Pereg

Cegléd: Szabó G., Bencze A., Mécs G., Boros D., Katona K., Puskás K., Dudás D., Szabó K., Petrik S., Cseh S., Györe K., Szlezák B., Augusztin Zs., Nagy Zs.

 
2018. január 17.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa