Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Utánpótlás eredmények (2018-05-29)


A végéhez közelednek az Utánpótlás bajnokságok is. Többen búcsúztak az U19-ből.

U10-es korosztály
 

Az idei szezon utolsó Bozsikját is veretlenül, kapott gól nélkül sikerült abszolválni az egy évvel idősebbek között!- Kecskeméti József, edző


Csapat: Andó Botond, Répás Levente, Gigor László, Kádár Zalán, Márok Benedek, Révész Máté, Eszes Martin, Sinka Martin,Vörös-Szűcs Iván, Bíró Marcell, Bujáki Botond, Tabáni Balázs, Kósik Tamás

Külön elismerésben részesült: Gigor László

Edző: Kecskeméti József
 
 
U14-es korosztály
 

Parádés mérkőzést játszottunk Nagykátán a csoport második helyezettjével. Az első tizenöt perc a hazaiaké volt, de utána sikerült megnyugodnunk és átvenni a játék irányítását. Ezen a mérkőzésen is az ellenfél fizikális előnyben volt velünk szembe, de kompenzáltuk technikai tudásunkkal és a játékunkkal. A második félidőben 2:1-es állásnál büntetőt kaptunk a javunkra, ezzel rátehettük volna az I-re a pontot, de sajnos kimaradt a büntető és ahogy lenni szokott a végén kaptunk egy gólt. Szerintem a második félidő alapján kis szerencsével megérdemeltük volna a győzelmet! - Edző: Farkas János

 
Mérkőzések, eredmények:

Nagykáta - Ceglédi VSE  2:2

A csapat: 
Gavaldik, Baranyi, Csepregi, Tóth, Szabó, Medve, Ungureán, Fajkó, Pásztor, Ványi, Kovács
 
Cserék: Valkai, Borics, Pintér, Oláh, Fülöp

Gól: Fajkó, Valkai

Jók: Az egész ceglédi csapat
 
Edző: Farkas János
 
 
Az első félidőben gyengén,a másodikba már jobban játszottunk. - Farkas János, edző
 
Mérkőzések, eredmények:

Salgótarján - Ceglédi VSE  1:3​

A csapat: 
Medve, Baranyi, Csepregi, Szabó, Pintér, Ungureán, Fajkó, Valkai, Pásztor, Tóth, Kovács
 
Cserék: Fülöp, Borics, Szaniszló, Hrabovszki

Gól: Valkai, Baranyi, Pásztor

Jók: Baranyi, Valkai, Kovács
 
Edző: Farkas János
 
 
U15-ös korosztály
 
Noha most is kikaptunk, de teljesen más a szám íze, minta keddi szégyenteljes nagykátai vereségük után. Bármilyen furcsán hangzik, de még ahhoz is meg voltak a lehetőségeink, hogy megnyerjük a mérkőzést. Egy hét alatt ez volt a negyedik meccse a gyerekeknek, benne egy u17-es bajnoki is. Nem csoda, hogy fáradtak. Mindennek ellenére csalódott vagyok, mert mi csak játszogatunk, hiányzik belőlünk a minden áron való győzni akarás. - Ványi Zsolt, edző
 
Mérkőzések, eredmények:

 Salgótarján - Ceglédi VSE   2:0 (1:0)

A csapat: Schwarcz - Ecseri, Szebeni, Prumek, Bodzsár, Kovács, Vincze, Juhász, Kartali, Lakos, Kelemen

Cserék: Abdel-Magid, Széll, Szabó

Gól: -

Jók: Prumek, Kovács
 
Edző: Ványi Zsolt
  

 
U17-es korosztály
 
Az elmúlt egy hétben három bajnoki mérkőzést játszottunk nagyon eredménytelenül. Egyetlen pontot szereztünk, igaz, hogy az első és harmadik helyezettel idegenben (Buda FC , Mezőkövesd) és hazai pályán pedig egy olyan ellenféllel játszottunk (Hatvan), aki az egész bajnokságban ugyan olyan teljesítményt hozott mint mi, mégis nagyon csalódott vagyok. Bőven van hiányérzetem pár játékos hozzáállása miatt. Ajánlatos lenne nekik mélyen magukba nézni...
Azt is el kell mondani hogy az utolsó időszakban egyetlen egyszer sem tudtunk komplett csapattal felállni. Köszönöm az U15-ös csapatnak hogy kisegítettek bennünket a mérkőzéseken, akik nélkül volt alkalom, amikor kiállni sem tudtunk volna. (Az U15-ből feljátszó gyerekek: Kovács G., Szebeni D., Prumek J., Juhász A., Sebestyén G., Vincze Sz., Szabó V., Kelemen D.) - Kemenes György, edző
 
Mérkőzések, eredmények:

 Budai FC - Ceglédi VSE    4:0   (2:0)

A csapat: Kis Cs. - Dudás G., Kovács G., Palotai Br., Nagy A. - Kuthy G - Menich B., Pintér Sz., Simon P., Horváth Z. - Faragó M.

Cserék:
Nagy A. helyett Gulyás T.
Kis Cs. helyett Klemenc G.

Gól: -

Jók: Kovács G., Dudás G., Palotai Br., Horváth Z., Pintér Sz. 

A bajnok otthonában tisztes helytállás mellett reális eredmény született.

 
Mérkőzések, eredmények:

Mezőkövesd - Ceglédi VSE  8:1  (1:0)

A csapat: Kis Cs. - Gulyás T., Prumek J., Palotai Br., Nagy A. - Juhász A., Faragó., Horváth Z., Kis L., - Szabó V., Sebestyén G.

Cserék:
Kis Cs. helyett Klemenc G.
Prumek J. helyett Szebeni D.
Sebestyén G. helyett Kelemen D.
Juhász A. helyett Vincze Sz.

Gól: Kis L.

Jók: Prumek J., Juhász A., Faragó M., Horváth Z.

A 3. helyezett ellen egy nagyon jó első félidőt produkáltunk. A másodikban elfogytunk,felőröltek bennünket. Nem érdemeltünk ilyen mértékű vereséget.

 
Mérkőzések, eredmények:

Ceglédi VSE - Hatvan   0:0

A csapat: Kis Cs. - Dudás G., Kovács R., Palotai Br., Simon P. - Kuthy G. - Menich B., Pintér Sz., Faragó M., Horváth Z., - Gulyás T.

Cserék:
Klemenc G., Nagy A.

Gól: -

Jók: Dudás G., Kovács R., Palotai Br., Menich B., Pintér Sz., Faragó M.

Az ötödik hely megszerzése volt a cél. Sorra dolgoztuk ki és hagytuk ki a helyzeteket, egyszerűen képtelenek voltunk a kapuba találni. Az első félidő végén Kuthy kiállítása még nehezebbé tette a mérkőzést. Emberhátrányban is minden energiánkat bevetve fölényben játszottunk, de nem sikerült betalálnunk. Végül a jogosan megítélt 11-est is kihagytuk, majd Simon P. is kiállíttatta magát. Azoknak akik a pályán maradtak a hatalmas szívükért mindenképpen kijár az elismerés! 
Edző: Kemenes György


 
U19-es korosztály
 
" Vár állott, most kőhalom..."
Körülbelül így éreztem magam a mai csapat hirdetésnél. (Bezzeg tavaly ilyenkor...) Csere nélkül, soha nem látott felállásban, kezdő játékosokat nélkülözve a védelemből kezdtünk, nem csodálkoztam az első 20 perc katasztrófális játékán! De amit utána bemutattak a jelentős ellenszélben (játékvezetőről vagy jót vagy semmit...) a legények az tökös dolog volt! Szombaton utolsó mérkőzés következik így együtt, többen búcsúznak az egyesülettől, a társaktól, ettől a korosztálytól. Remélem széppé tesszük egymásnak a záró mérkőzést!
"....Kedv s öröm röpkedtek..." - Kecskeméti József - edző
 
Mérkőzések, eredmények:

Mezőkövesd - Ceglédi VSE  2:0

A csapat: Szabó G., Szarvas G., Mécs G., Puskás V., Kovács R., Györe K., Cseh S., Nagy Zs., Boros D., Dudás D., Szlezák B.
 
Cserék:
-

Gól: -

​Jók: -
 
Edző: Kecskemeti József


 
Mérkőzések, eredmények:

Ceglédi VSE - Hatvan  10:2

A csapat: Bencze A., Szabó K., Mécs G., Puskás V., Hazafi G., Szarvas G., Boros D., Cseh S., Györe K., Nagy Zs., Szlezák B.
 
Cserék:
Szabó K. helyett Dudás D.
Hazafi G. helyett Katona K.

Gól: Györe K. 5!, Szlezák B. 4!, Nagy Zs.

​Jók: Az egész ceglédi csapat. Györe Krisztián a mezőny legjobbja!

Edző: Kecskemeti József
 
Hű tükörképe volt az évzáró mérkőzésünk az idei évadnak. Nem a véletlen műve, hogy nem jött össze a dobogó. Elől parádés dolgokat csináltak a srácok (103 rúgott gól!), de hátul gyermeteg hibákat követtünk el. Sajnos a védekező játékunkat nem sikerült összeraknom. Úgy gondolom ennyi súlyos sérüléssel, ennyi tanulás miatt befejeződő pályafutással az elvárhatót teljesítették a srácok. Szeretném megköszönni a szülők segítségét a távozó, illetve maradó játékosaimnak az eddigieket, sok sikert kívánok Nekik úgy a foci pályán mint az életben!
2018. május 29.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa