Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Utánpótlás: két meccs, sok fordulat, egy győzelem


Hazai környezetben játszott bajnoki mérkőzést szombaton az U 15-ös és 14-es csapatunk is. Az U 15 többet érdemelt volna, míg Szepes Richárd csapata néhol jól,néhol okosan játszva, máskor pedig nagyot küzdve gyűjtötte be a három pontot.


MLSZ II. Osztály Bajnokság Dél-keleti csoport 1. Forduló
U15
CVSE - DAFC Bordány 2:4  (2:2)
CVSE: Ságodi Kristóf - Virág Levente, Labancz Zoltán, Ferenc Hunor, Révész Levente - Olgyay Benjamin, Szegedi Levente, Szaniszlo Gergő, Budavári Zsombor, Klimász Kevin, Csigi Tamás. Edző: Kemenes György.
Csere: Pálfalvi Miklós, Sebella Máté
Gól: Csigi Tamás, Olgyay Benjamin
Kitünt: Ferenc Hunor, Olgyay Benjamin

Kemenes György: Az erősebb fizikumú gyerekekből álló ellenfelünkkel  az első félidőben tartottuk a lépést,jól fociztunk,de fölényünket nem tudtuk előnnyé kovácsolni. Megszereztük a vezetést,majd két 11-essel fordított a Bordány, végül Olgyay szabadrúgásából mi egyenlítettünk. Hiába kerültünk emberelőnybe, a második félidő már nem rólunk szólt, nem tudtuk uralni a játékot. Erőben nem tartunk ott, ahol szeretném, s ezt jól kihasználta ellenfelünk.
Jó úton járunk, de még nagyon az elején.


MLSZ II. Osztály Bajnokság Dél-keleti csoport 1. Forduló 
U14

Ceglédi VSE - DAFC Bordány 2:1
CVSE: Ócsai Dávid, Fazekas Levente, Mocsári Zétény, Nagy Boldizsár, Békési Bulcsú, Baranyai Balázs, Godány Krisztofer, Velkey Paul, Konrád Ákos, Sebők Barnabás, Paskó Marcell, Oláh Zsolt, Morvai Bence, Sebők Bálint, Horváth Kristóf, Hoffer Dávid. Edző: Szepes Richárd.
Góllövők: Konrád Ákos, Paskó Marcell 
Szepes Richárd: A rekkenő hőség ellenére jó játékkal,látványos támadásokkal kezdtük a meccset,és egy kapufa után  sikerült a vezetést megszerezni. Az ivószünet után kicsi hullámvölgybe kerültünk, főleg védekezésben, és egy kapott góllal zártuk a félidőt. Fordulás után hullámzó játékot, de annál nagyobb akaratot és küzdeni tudást mutatott a csapat. Egy kontra végén megszereztük a győztes találatot és a végén okosan játsszva meg is tartottuk az előnyünket. Gratulálok a Csapatnak!
2020. augusztus 30.

Vissza a hírekhez »
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa
  • mlsz
  • Select
  • Joma