Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Utánpótlás: Küzdelem, fordulat, győzelmek


Négy korosztályunk lépett pályára a hétvégén, mivel az U 15 és U 14 szabadnapos volt. Mérkőző csapataink küzdelmes, fordulatos találkozókon nyertek.

MLSZ U19 III. osztály Dél-Keleti csoport:
Sárréti Gyöngyhalászok - Ceglédi VSE 2-3 (2-2)

Cegléd: Schwarcz, Kotlár, Szebeni, Dudás, Ecseri, Bodzsár, Kovács M., Kovács K., Pintér, Kelemen, Tóth. Edző: Ványi Zsolt 
Cserék: Lakos, Nagy, Bozsó, Klemenc 
Góllövő: Tóth 2, Kovács M.
Jók: Tóth, Kovács M, Kovács K., Pintér, Dudás
Ványi Zsolt: Tudtuk, hogy nem lesz egyszerű mérkőzés, hiszen a házigazdánknak eddig mindössze egy veresége volt hazai pályán a bajnokságban.  Két nagy védelmi hiba után, 25 perc alatt,  kétgólos hátrányba kerültünk, amit hatalmas munkával sikerült már az első félidőben kiegyenlítenünk. A második játékrészben folytattuk az erőteljes  mezőnymunkát, majd egy szöglet után  a vezetést is megszereztük. A hátralevő időben több nagy lehetőségünk is volt, amik sajnos kimaradtak. Gratulálok a csapatnak a mai teljesítményhez, ez nagy és szép munka volt!


MLSZ U17 III. osztály Dél-Keleti csoport:
Sárréti Gyöngyhalász GYSE - Ceglédi VSE 0-2 (0-0)
Cegléd: Rimóczi - Baranyi, Mocsári, Kriss, Tóth, Szabó G. - Barna, Pintér, Ungureán - Révész, Pásztor
Edző: Schmidt Balázs
Cserék: Kelemen, Olgyay, Fömötör, Mózes, Osgyáni, Valkai, Takács
Gól: Pásztor, Osgyáni 
Jók: Osgyáni, Olgyay
Schmidt Balázs: Sok helyzetet dolgoztunk ki a mérkőzésen, de nagyon keveset tudtunk értékesíteni belőle. Kiemelt öröm, hogy két U15-ös fiatal is betudott mutatkozni nálunk!



MLSZ Kiemelt U13 I.osztály Dél-Keleti csoport:
Ceglédi VSE- OMTK-ULE 1913 1-0 (0-0)
CVSE: Répás Levente, Fehér Csongor, Gigor László, Jankovics Ákos, Kádár Zalán, Révész Máté, Tóth Olivér, Szarka Bulcsú, Márok Benedek, Eszes Martin, Sinka Martin. Edző: Kecskeméti József
Csere: Árvai Zsombor, Bujáki Botond, Kósik Tamás, Szarka Szabolcs, Bíró Marcell, Tóth Dávid
Gól: Bujáki Botond
Kecskeméti József: Munkás győzelem lett! A játék színvonala a béka feneke alatt járhatott de az elszántságra a tenni akarásra egy rossz szavam sem lehetett. A védőink játéka megfelelő, a támadásért felelők  teljesitménye már kevésbé volt elfogadható. Bizony eljutottunk arra a szintre, hogy az ellenfeleink letáboroznak a büntetőterület előtt és a világért sem akarnak (tudnak) a térfelünkre tévedni. Türelmesebb, improzatívabb játékra van szükseg az ilyen mérkőzéseken. A mai napon ebből nagyon keveset láttam, így kiemelni "csak" a védőinket tudom.

MLSZ Kiemelt U12 Dél-Keleti csoport:
2021.03.21.

Ceglédi VSE - OMTK-ULE 1913 2-1 (1-1)
 
CVSE: Bajzáth Zalán, Rapi Barnabás, Molnár Máté Keve,Szendrei Bence, Vaczulik Gábor, Mózes Milán,Petrás Máté, Cseh Dávid, Szepes Roland, Banai Roland, Gábor Artúr Krisztián, Petró Barnabás, Halgas Alex, Lantai Szabolcs. Megbízott edző: Cseh Norbert.

Gólszerző: Szendrei Bence 2

Jók: Szendrei Bence, Vaczulik Gábor, Szepes Roland, Gábor Artúr Krisztián. 

Cseh Norbert: Egy küzdelmes mérkőzésen a második játékrészben nyújtott teljesítményünknek köszönhetően sikerült megnyerni a mérkőzést, egy nagyon jól szervezett csapat ellen.
2021. március 23.

Vissza a hírekhez »
  • MOL Magyar Kupa
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút