Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Utánpótlás válogatottat igazoltunk a középpályára


A vezetőség és a szakmai stáb igyekszik megerősíteni a keretet. Az első érkező Varjas Zoltán utánpótlás válogatott játékos.

Zoli Székesfehérváron született és ott is kezdett el focizni a Videotonnál, ahol végigjárta az utánpótlás csapatokat. Minden korosztályban meghatározó játékosnak számított, majd a felnőttek között is bemutatkozhatott 2017-ben a Videoton II. csapatánál a III. Kerület ellen. Itt több alkalommal is lehetőséghez jutott az NB III-ban a Dunaharaszti ellen első felnőtt gólját is megszerezte.

A 2017/2018-as bajnokságban szezon közben átkerült Mezőkövesdre, ahol ugyan leginkább az utánpótlásban vették számításba a még mindig csak 18 éves játékost. A Haladás ellen, ha csak pár percre is, de bemutatkozhatott az NB I-ben is.

Ebben a szezonban már csak felnőtt bajnokságban szerepelt, a legtöbbet a Mezőkövesd II. csapatánál, ahol 11 mérkőzésen 6 gólt szerzett. Négy alkalommal ült első osztályú mérkőzésen a kispadon, a Magyar Kupában viszont háromszor kezdő, egyszer csere volt a mezőkövesdi csapatban.

Zolit nagy tehetségnek tartják korosztályában, leginkább a védekező középpályás poszton érzi jól magát. Zolit az utánpótlás válogatottnál is figyelemmel kísérik, következő héten az U19-es válogatott összetartásán vesz, majd részt.

Sok sikert kívánunk Zolinak a csapatnál!

2019. január 18.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa