Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Utazunk Nyíregyházára


Vasárnap folytatódik a küzdelem a bent maradásért. A csapat ezúttal a Nyíregyházához látogat. A mérkőzés vasárnap 16:30-kor kezdődik a Városi Stadionban.
 
Az őszi fordulóban kaotikus mérkőzésen szenvedtünk 5:3-as vereséget a nyírségiektől. Hiába vezettünk már a 10. percben 2:0-ra Asztalos és Nánási góljai után, a komoly erőkből álló Spartacus megtudta fordítani a mérkőzést és elvitte a három pontot Albertirsáról.
 
Nagyon fájó az a vereség, így lenne miért visszavágni a piros-kékeknek. Mindkét csapat azóta komolyabb változásokon ment át, új játékosok érkeztek és mindkét csapatnál azóta új edző dolgozik.
 
A Szpari nem kezdte jól a tavaszi szezont, 7 mérkőzésen kétszer győzött, és ötször szenvedett vereséget. Kikaptak a Vác, Zalaegerszeg, Kozármisleny, Dorog és Szeged 2011 csapataitól, legutóbbi három mérkőzésük mind 1:0-s végeredménnyel zárult az ellenfél javára.
 
A Nyíregyháza tehát nincs jó formában, az utolsó 5 fordulóban mutatott produkciója után a forma szerinti tabellán a 13. helyen állna. Idén eddig 4 gólt lőttek és 9-et kaptak, tehát elmondható, hogy se a védelem, se a támadó sor nincs jó formában, hiába a rutinos játékosok.
 
A Véber Györgye vezette Spartacus tehát gödörben van, reméljük, hogy nem ellenünk fognak kilábalni belőle. Csapatunk jó formában van, a hétvégi Siófok elleni küzdelmes mérkőzésen az utolsó pillanatban kiharcolt döntetlen erőt adhat a srácoknak.
 
Riválisaink közül a Budaörs Mosonmagyaróvárra látogat, a Siófok a Balmazújvárost fogadja, a Csákvár a Puskás Akadémiával, a Kozármisleny a Békéscsabával mérkőzik meg a hétvégén.
2017. április 04.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa