Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Vasárnap a Diósgyőrhöz látogatunk


Vasárnap újabb idegenbeli mérkőzéssel folytatódik számunkra az NB III-as bajnokság. Az ellenfelünk a Diósgyőri VTK második csapata lesz.

Piros-fehér ellenfelünk nem kezdte jól a bajnokságot, három mérkőzésen három vereség a mérlegük. Vereségest szenvedtek a Balassagyarmattól, a Tiszaújvárostól és a Jászberénytől is. A három mérkőzésen összesen 9 gólt kaptak és mindössze egyet szereztek. 

Fontos megjegyezni, hogy a DVTK II. csapatában az utánpótlás tehetséges játékosai kapnak lehetőséget, a weboldalukon megtalálható adatok alapján a csapat átlagéletkora 18 év!

A tavalyi szezonban a fiatalok a 11. helyre hozták be a csapatot, összesen 9 győzelmet szerezve. Érdekesség, hogy ebből négy alkalommal szerezték meg a három pontot hazai pályán és összességében is több pontot szereztek idegenben (16), mint otthon (14).

Mi a legutóbbi NB III-as szezonunk során találkoztunk a DVTK II-vel, azóta csak a nagy csapattal volt egy párharcounk a Magyar Kupában. A 2015/2016-os szezonban 2:0-ra tudtunk nyerni hazai pályán, idegenben viszont egy gólos vereséget szenvedtünk. A bajnokság során elszenvedett négy vereségünk közül ez volt egy egyik.

A mi csapatunk a hét elején kielemezte a Gyöngyös elleni találkozót és gőzerővel készül a vasárnapi összecsapásra. A keretből mindenki egészséges és még az eltiltás veszélye sem fenyeget senkit. Így biztosan ott lesz a találkozón a remek formában lévő Lukács Richárd is. Ricsi eddig minden bajnoki mérkőzésen betalált, összesen pedig négy találatnál jár. Ezzel holtversenyben vezeti az NB III Keleti csoportjának góllövő listáját.

Vasárnap a mérkőzés 17:00 órakor kezdődik Miskolcon a DVTK edzőközpontjában. A találkozót Sándor Csaba vezeti, segítői  Soós András és Piskóczi Viktor vezeti.

Szurkoljunk együtt most is a csapatnak! Hajrá Cegléd!
2019. augusztus 23.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa