Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Vasárnap a Gyöngyöst fogadjuk


Vasárnap újra hazai pályán játszik a csapat, a Gyöngyöst fogadjuk 17:00 órakor a Malomtó szélen.

Aktuális ellenfelünk a 2016/2017-es szezonban mindössze egy vereséget szenvedve nyerte meg a Heves megyei első osztályt és jutott fel az NB III Keleti csoportjába. A magasabb osztályban eddig egy 9. és egy 12. helyezést sikerült elérniük. 

A jelenlegi bajnokságot nyeretlenül kezdték, az első fordulóban idegenben gólnélküli döntetlent játszottak a Tiszaújvárossal, majd hazai pályán kaptak ki 6:2-re a Jászberénytől. Ezzel jelenleg a tabella 14. helyén találhatók. 

A két klubnak nincs túl nagy közös múltja, nem igazán találkoztunk egymással az elmúlt években a futball pályán felnőtt szinten. Ennek ellenére találunk ismerős arcokat ellenfelünknél, elég csak a nyáron távozó Wild Tamásra, vagy a legutóbbi NB III-as tagságunknál vezetőedzőként nálunk dolgozó Varga Attilára gondolni. Wild ráadásul már Cegléden is dolgozott együtt Vargával a szezon végén feljutást ünneplő csapat tagjaként.

Csapatunk a Füzesgyarmat ellen győzelem másnapján már munkába állt és készült a hétvégi mérkőzésre, egyértelmű cél az újabb három pont begyűjtése, amiért ismét minden megfognak tenni a fiúk!

A találkozó, tehát vasárnap 17:00 órakor kezdődik a Zsengellér Gyula Sporttelep 2-es pályáján. A mérkőzést Borbás Bottyán Aurél vezeti, segítői Kovács Zoltán és Minda Gábor lesznek.

Várjuk szurkolóinkat a mérkőzésre, szerezzük meg együtt az újabb három pontot! Hajrá Cegléd!
2019. augusztus 16.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa