Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Vasárnap újra elkezdődik


Márciusban játszott utoljára bajnoki mérkőzést csapatunk, akkor mind az indegenbeli Gyöngyös elleni, mind a hazai már nézők nélküli találkozót megnyertünk. Majd jött a COVID-19 járvány miatt a bajnokság leállítása. Most vasárnap már az új bajnokság veszi kezdetét a Zsengellér Gyula Sporttelepen, a jelenlegi rendeletek alapján nézők előtt.

A télen nagy változáson ment át csapatunk, több játékos távozott, többen érkeztek. Sajnos nem adódott rá lehetőség, hogy szurkolóink közelebbről is megismerhessék az új keretet és nem derülhetett ki, hogy tudásuk, hova vezette volna csapatunkat a bajnokság végén. Ami biztos, hogy jól indultak a srácok, hiszen a Gyöngyöst idegenben 3:1-re, a DVTK II-t hazai pályán 5:0-ra győzték le.

Abból a keretből nem távozott meghatározó játékos, a nyáron pedig további erősítések érkeztek, így izgatottan várhatjuk az új szezont, amit az FC Hatvan csapata ellen kezdünk meg. Ellenfelünk a kiesés szélén táncolt az előző szezonban, amit a 14. helyen zártak, 17 mérkőzésen megszerzett 10 ponttal. Két győzelem, négy döntetlen mellett tizenegy vereségük volt. Mi tavaly novemberben találkoztunk velük szintén Cegléden és 3:1-re győzedelmeskedni tudtunk.

Júliusban eldőlt, hogy nem a Megye I. osztályban, hanem az NB III-ban folytathatja a hatvani csapat, ami nagy öröm volt a klub és a szurkolóik számára. A bizonytalanság miatt, hogy melyik osztályban indulhatnak majd nem volt zökkenőmentes a felkészülésük. Érkezett néhány játékos, a kapuba például ketten is. Edzőmérkőzéseiken legyőzték a Nagykátát, kikaptak a Budapest Honvéd MFA U19-től és döntetlent játszottak Tiszafüreden. A három mérkőzésen 8 gólt kaptak.

Nem egyszerű a sorsolásuk sem, az első fordulóban játszanak Cegléden, majd hazai pályán fogadják a Tiszakécskét, a harmadik fordulóban pedig Balassagyarmatra látogatnak.

Bízunk benne, hogy csapatunk jó rajtot tud venni és győzelemmel tudja kezdeni a bajnokságot. A mérkőzés vasárnap 17:30-kor kezdődik a Zsengellér Gyula Sporttelepen!
2020. július 29.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút