Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Vasárnap visszavághatunk a DVTK II-nek


Újabb idegenbeli mérkőzés következik csapatunk számára, ezúttal Miskolcra látogatunk a DVTK II-höz.

A legfrissebb emlékeink mondhatni, hogy szörnyűek a Diósgyőr második csapata ellen, hiszen ősszel hazai pályán 5:1-es vereséget szenvedtünk. Csapatunk a bajnokság első három mérkőzését megnyerte, majd Jászberényben egy gólos vereséget szenvedett, ami benne van a pakliban. Ezután jött a Diósgyőr elleni hazai 1:5, ami után egy erős hullámvölgybe került a csapat.

A Diósgyőr előtte mindössze 2 pontot gyűjött be és azután a mérkőzés után sem nagyon gyarapította pontjai számát, öt fordulóval később tudtak újra nyerni, akkor a Mezőkövesd II ellen. Összességében azonban nem szerepelnek rosszabbul, mint mi, egy ponttal vannak mögöttünk a 13. helyen. Eddigi mérőkzéseiken 7 győzelem, 7 döntetlen és 9 vereség a mérlegük. Több gólt szereztek és több gólt is kaptak, mint mi.

A második csapatoknál mindig kérdéses, hogy ki játszik vissza az NB I-es keretből, ezzel most sem tudunk számolni, de ami biztos, hogy javítanunk kellene az őszi emlékeken. Legutóbb a tavalyi szezon elején látogattunk Miskolcra, akkor ott egy 3:1-es győzelemmel hazahoztuk a három pontot. 

Ellenfelünk nincs egyébként rossz formában, az idei két mérkőzésen 4 pontot szerzett. Elhoztak egy pontot Kisvárdáról és ötöt vágtak otthon a Sajóbábonynak. Leggólerősebb játékosuk az NB I-es kerethez tartozó Makrai, aki 11 találatig jutott, két alkalommal a Malomtó szélen is a kapuba talált az őszi mérkőzésen.

A héten a csapat intenzíven készült, hogy megszerezze első idei győzelmét és visszavágjon az őszi eredményért. Szurkoljunk vasárnap, hogy összejöjjön a győzelem!

A mérkőzés 14:30-kor veszi kezdetét a DVTK Edzőközpontban Darók Attila sípszavára. 
2021. március 12.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa