Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Védőt igazoltunk Szentlőrincről


Harmadik új igazolásunk a 29 éves belső védő Bodó Péter, akit a Szentlőrinc SE-től igazoltunk.

Péter Pécsen kezdett el futballozni, majd már utánpótlás játékosként a Szentlőrinchez került, ahol aztán 17 évesen bemutatkozhatott az NB III-ban a Csurgó elleni mérkőzésen. Első NB III-as szezonjában rögtön két góllal debütált.

A jól sikerült szezon után egy évre visszakerült Pécsre, majd ismét a Szentlőrinc következett. A második NB III-as szezonjában 24 mérkőzésen és 5 gólt szerzett. Ezt követte még két szezon az NB III-ban, majd a 2015/2016-os szezonban Komlóra igazolt. Ott mindössze 15 mérkőzésen jutott szóhoz, így a nyáron ismét vissza igazolt Szentlőrincre.

Az elmúlt három szezonban meghatározó játékosa volt a piros-fekete csapatnak, ahol az előző szezonban a Szeged-Grosics Akadémia mögött a második helyen végeztek a Közép csoportban.

Pályafutása során három alkalommal külföldön, Ausztriában és Németországban is szerepelt. A Komlói időszak előtt és után az SV Kunberg és a SU Kumberg csapatánál szerepelt. 2018-ban pedig pár hónapot az SVG Ruhstorf egyesületénél töltött.

Érdekesség, hogy magyarországi felnőtt pályafutása során, belső védő létére még sosem állították ki, de sárga lapból is csak 11-et gyűjtött össze. Pedig eddig összesen 161 NB III-as mérkőzésen lépett pályára a 29 éves új igazolásunk.

Bízunk benne, hogy Péter nálunk is eredményes szezont fog futni, ehhez sok sikert kívánunk neki!

Eddigi felnőtt csapatai:
Szentlőrinci SE, PMFC, Szentlőrinc SE, SK Kunberg, Komlói Bányász SK, SU Kumberg, Szentlőrinc SE, SVG Ruhstorf, Szentlőrinc SE

Fontos adatok:
NB III-as mérkőzés: 161
NB II-es mérkőzés: 0
Gólok: 13
Sárga lap: 11
Piros lap: 0
2019. július 09.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút