Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Vereség a Dabas otthonában


A mai napon második edzőmérkőzését játszotta csapatunk az FC Dabas otthonában.

A mérkőzésre kevesebben utaztunk el a szokásosnál, az U19-es csapatból feljátszó játékosaink közül többen ma korosztályuk edzőmérkőzésén léptek pályára Kecskeméten. Ellenfelünk az NB III Közép csoportjának 7. helyén várja a tavaszi folytatást.

Egy kompakt, jól szervezett csapatot láthattunk a pályán, több rutinos játékossal, akik összeszokott csapat benyomását keltették, a padon egy rutinos edzővel, akinek a neve szurkolóink számára is ismerős lehet. Szabó István a télen került Dabasra, így nem rég vette át a csapat irányítását.


Küzdelmes mérkőzés zajlott, mind a két félidőben, ahol csapatunk számára a védekezés gyakorlásán volt a hangsúly a felkészülés eme nehéz szakaszában. Lehetőségeink ugyan adódtak, de komoly helyzeteket sajnos nem tudtunk kialakítani a mérkőzésen. Ez a vendéglátónkról sem volt elmondható, de ők sokkal jobban használták ki a lehetőségeiket, így végül két góllal nyerni tudtak.

A mérkőzés krónikájához hozzátartozik Szász Tamás sajnálatos sérülése. A mérkőzés 77. percében Szász térde találkozott ellenfelével, ami után már nem tudta folytatni a játékot. Az elkövetkezendő napokban néhány vizsgálat vár rá, hogy kiderítsük mennyire komoly a sérülése.

FC Dabas - Ceglédi VSE
2:0
2020. február 08.

Vissza a hírekhez »
  • Hódút
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya